8Mbps İnternet Hızıyla 10Mbps'den Fazla Hız Elde Ettim

Sponsorlu Bağlantılar

u_cosar

u_cosar

Üye
Demek istediğini anladım ama genellikle ilk saniyelerde olur.Adam %4.49'a gelmiş, yani ilk saniyeleri çoktan geçmiş.

Bu arada;

u_cosar : Kullandığın sağlayıcı, ödediğin para ve aldığın tarife nedir?

Rambo_FT : Kullandığın sağlayıcı, ödediğin para ve aldığın tarife nedir?

Söyleyebilir misiniz?

Rambo_FT, TTNET, ... , 10Mbps demişti... Diğer bilgileride tamamlayabilir misiniz?

bu bir anlık oldu bende çekmek istedim :D:d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya yeni resim eklendi :ehe

S-SAKA

S-SAKA

Üye
s.a. dowload managerle indirdiginiz için hız yuksek gosterır zaten indirmeyi hızlandırma programıdır

TheCower

TheCower

Üye
Alakası yok. Download managerin hatasıdır bu. Aslında hatası sadece hesaplama yanlışlığı. Bende 2g ile bağlanıyordum. Indirme linkine tıkladım. Bi yirmi saniye bekledim. Dosyanın boyutu falan yazdı sonra klasör seçtim. Indirmeyi başlat dediğim gibi 60kb/s oldu hız. Neden mi? Açıklayabilirim. Download manager dosyanın linkine tıkladığınızda gelen bir indirme kutusunda dosyanın boyutu bilgisi geldiği anda indirmeye başlar. Ancak indirmeye başladığı süre ise indirmeyi başlat butonuna bastığınızda başlar. Bu durumda indirilen 200 küsür kb oldu diyelim. 1. Saniyede bu hız 200kb/s , 2. Saniyede bu hız 100kb/s , 10. Saniyede bu hız 20kb/s olur. Buna indirilen ile saniyeyi dengelerken doğan aksaklık denebilir.

• Beğen
Tepkiler: Da®kness
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alakası yok. Download managerin hatasıdır bu. Aslında hatası sadece hesaplama yanlışlığı. Bende 2g ile bağlanıyordum. Indirme linkine tıkladım. Bi yirmi saniye bekledim. Dosyanın boyutu falan yazdı sonra klasör seçtim. Indirmeyi başlat dediğim gibi 60kb/s oldu hız. Neden mi? Açıklayabilirim. Download manager dosyanın linkine tıkladığınızda gelen bir indirme kutusunda dosyanın boyutu bilgisi geldiği anda indirmeye başlar. Ancak indirmeye başladığı süre ise indirmeyi başlat butonuna bastığınızda başlar. Bu durumda indirilen 200 küsür kb oldu diyelim. 1. Saniyede bu hız 200kb/s , 2. Saniyede bu hız 100kb/s , 10. Saniyede bu hız 20kb/s olur. Buna indirilen ile saniyeyi dengelerken doğan aksaklık denebilir.

Kardeşim senin ne demek istediğini çok iyi anladım. Sen program indirilme seçeneklerini sunduğu gibi arkaplanda indirmeye başlar, hızını indirmeyi biz başlatınca gösterir. Bu da toplu halde olan indirmeyi 1 sn imiş gibi gösterir.

Benim dediğim olay başka. İndirme olurken (takılmadan inerken yani) hız yükseliyor. Animasyonlu resim de ekledim zaten :)

maynak00

maynak00

Üye
s.a. dowload managerle indirdiginiz için hız yuksek gosterır zaten indirmeyi hızlandırma programıdır
yanlış, gerçekten hız 8mbps veriliyorsa JD IDM orbit hangisini kullanırsanız kullanın 1mb/sden hızlı indiremezler.(site 100kb/snin üzerinde vermiyorsa da bunu aşamazsınız).gösterilen yüksek hızlara lafım yok. doğru olabilir

Download manager dosyanın linkine tıkladığınızda gelen bir indirme kutusunda dosyanın boyutu bilgisi geldiği anda indirmeye başlar.
kısmen doğru. IDM-indirilenler ayarında dosya indirme bilgisi diyaloğu göründüğünde hemen indirmeyi başlat kutucuk seçiliyse olabilir.ben seçili tutmuyorum.

coolasker54

coolasker54

Üye
Hocam o değilde bedük nedir ya :ehe

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
TTnet hızda düşümde sağlamıyor örneğin benim kullandığım internet 25 GB adil kullanım hakkı var yani 25 GB dan sonra hız 8 mbps den 1 mbps ye düşmesi gerekirken her ay en az 50 en fazla 120 GB harcıyorum ve hız olarak halen 8 mbps kullanıyorum. Buda rekabetten dolayı müşteriyi kaçırmamak istediklerinden kaynaklanmakta.

Mert045

Mert045

Üye
Dün babamın interneti ölçtüm 8mpbs internet 13 mpbs çıktı boş bi zamanımda ss atarım.

devilmy

devilmy

Üye

al kardeş durum bendede aynı kuzenlerım var onlardada 8 mb var aynı net onlar 700kb gecemıyor benım netı görunce ne kullanıyon dedıler inanmadılar hız düşmede olmuyor gecede 30-40 gb film koyuyom sabah oldumu inmiş pc kapanmış oluyor güzel bence youtube ve imbd den film fragmanlarını takılmadan açıyor hd olarak ben şahsen memnunum
buda video bazen yukselıse geçıyor bazende böyle düşüyor [video=youtube;0nnKfVhayUE]http://www.youtube.com/watch?v=0nnKfVhayUE&feature=g-upl&context=G22f6622AUAAAAAAAAAA[/video]

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Ben BİRİ Adsl kullanıyorum. Bu hız artma olayı bende de oldu. Hatları deneme yapıyolarmış. Benimde internet hızım normalde 8Mbps a kadar, fakat hız arttığı zaman 12Mbps oldu. 3-4 ay boyunca 12Mbps hızında kullandım internetimi. Şimdi gene 8Mbps ye düştü hız. Sizinde yakında düşer internet hızlarınız. :D

Paylaşım yapmak için bu kadar dosya indirdim :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:d: Sömürü sistemi :d:

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
:sirit: :sirit:

devilmy

devilmy

Üye
farl etmez düşerse 5 tl fazla verıp 16mb geçerim :) her gece fullhd indire indire pcde yer kalmadı:)

mamilan

Üye
sacmalamayın 8 mbps den en fazla 941 kb/s alınır 1000 kbps gecmisse gercekten ttnette biseyler war :D

Matador03

Matador03

Üye
Torrent de oluyor :)

plusnettr

plusnettr

Üye
Santral dibi çocukları :D

Xelord

Xelord

Üye
Ben en fazla 700kb/s gördüm torrentte.