Telefon Tavsiyesi N9 vs Galaxy S3 vs iPhone 4S vs HTC One X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rq7atakan

Üye
    Konu Sahibi
N9 vs Galaxy S3 vs iPhone 4S vs HTC One X
Arkadaslar ben S3 ve 4S arasında kalmıştım.Forumda One X dediler.Daha sonra N9 çift işletim sistemi dediler arada kaldım S3 isterdim 4 4 lük ama ekranı bence cok büyük gönlüm 4s ten yana ama Wp8 i bekle diyolar kısacası hay ben gelişen teknolojiye napcam ben bana yardım edin.

TransformerS34

Üye
1-Htc one x
2-Samsung Galaxy s3
3-iPhone 4s
4-Nokia n9 derim.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
wp 8 i bekleme bence daha gelişmesi gerek oyun ve program açısından. ıphone 5 çıkcak zaten 4s havası gdecek s3 ve one x arasında kaldıysa one x daha iyi diyolar forumda
1-Htc one x
2-Samsung Galaxy s3
3-iPhone 4s

4-Nokia n9 derim.
+1 :D

rq7atakan

Üye
    Konu Sahibi
One x resmi varsa koyarmısınız hic görmedim mobildeyim ve bunlardan baska tel önerisi olan varsa yazabilir

HakaN-06

HakaN-06

Üye
4S bile S3 ile yarışırken iPhone 5'i bekle derim :D Aralarından bence One X bir adım önde

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1) N9
2) 4S
3) SIII ve One X aynı kefede

rq7atakan

Üye
    Konu Sahibi
5 Cok pahalı olur babamı zorlarsam blki alır ama ekimde cıksa Türkiyeye ne zmn gelir

anılbaran

anılbaran

Üye
n9 al kafan rahat etsin telefon açılışta soruyor Meego mu Android 4 mü diye ? tak seçiyon giriyon :oke:

1200 tl falan fiyatı

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi n9 alırsın iki gün sonra oyun uygulama dersin dersiniz :ah htc one x te gs3 kadar büyük kardeşim iyisimi sen bi 4s al hem senin hem bizim kafamız rahat olsun :dry:

rq7atakan

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bende sadece 4s düşünüyodum cevremdekiler hep aklıma soktu dierlerini s3 boyutu kücük olsaydı onu alcaktım

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
one x en iyisi :d

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hacı git teknoloji marketlere 4 cihazıda eline al hangisi içine sinerse onu seç zaten hepside iyi cihazlar seni yarı yolda bırakmazlar

varrick

varrick

Üye
arkadasim Iphone 4S al acayib cok uygulama var ya :cool:

- - - Eklendi - - -

tabi uygulama istemiyosan , Halaxsy S3 :oke:

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Şimdi bu isteğine bizim karar vermemiz olmaz gibi! Teknosa, Electro World, Media Markt vs... git bunlardan birine gözüne çarpan cihazı al eline bak, merak ettiklerini görevli arkadaşa sor ve hangi hoşuna gider beğenirsen onu al. Herkesin düşüncesi kendine çünkü!

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One X ile N9 u karşılaştırmayın yahu :zzz:

Suyaka

Suyaka

Üye
N9 bu listeye girebilecek kalitede bir ürün değil. Onu Galaxy S ile, ne bileyim iPhone 3Gs ile ya da HTC Incredible S ile falan kıyaslayın.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:oha: siz donanım hastaları neden böyle düşünmek zorundasınız?
Ben bunların arasından hiç tereddüt etmeden N9'u tercih ederim, herşeyiyle bana yeter.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

TransformerS34

Üye
:oha: siz donanım hastaları neden böyle düşünmek zorundasınız?
Ben bunların arasından hiç tereddüt etmeden N9'u tercih ederim, herşeyiyle bana yeter.

Aynen.ama s3 de fena olmaz yani :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt