(ANA KONU)Stardroid BAŞARISIZ!

Sponsorlu Bağlantılar

ugur1000

ugur1000

Üye
samsung starın işletim sistemi kilidi vardır... adamlar 1 yıl boyunca uğraştılar ama başaramadılar adam kendisi diyor ya mxeii ile atılacak mxeii ne demek mod demek zaten 5233 androidi kaldırmaz sürekli kasma yaşanır hatta kendi işletim sistemi olan touchwiz i bile kasıyor... asıl android olsa trolldroid ne yaaa :D

- - - Eklendi - - -

çok isteseniz bilgisayarınıza android kuarbilirsiniz

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi

Değiştirecekler işte adamlar kaç yıldır onun için uğraşıyorlar :hmmm
evet ama bazıları hala anlamadı.
işletim sistemini değiştirebilecekelrini sanmam ve büyük ihtimal donma yaşanır. starda ne güzel ki bu güzel olsn :D
değişecek ama donmalar olacak tabiiki.

Android 1.6'nin tüm özellikleri olacak diye biliyorum.Ama hepsini kullanabilecek miyiz orasını bilemiyoruz :bilmm
tüm özellikler olmayacak.gps live wallpapers falan çıkartıldı.çünkü olsa star açılmazdı heralde :D
PFF bende sandım ki orijinal android sadece mxeeil miydi onla yapılan bir tema ...keşke asıl androidi yüklemeye ugraşsaydınız...

- - - Eklendi - - -

stardroid diye bişey yok sadece mod bildiğimiz android 1.6 filanyok yani bi ara ios modları bile var boşuna beklemeyin yani bence androidin tüm özellikleri olmaz starda ne varsa aynısı ;)

arkadaşım hiçmi okumadın o kadar yazımı.o mxeil bootloader.stardroidi ordan açacaz.ayrıca temaysa hani res klasörü nerde? stardroid hafıza kartına atılacak.bu mxeil üzerindende açılış yapılacak.

ugur1000

ugur1000

Üye
iyi peki dualboot diye bişey gördüm sd kart çıkınca kendi işletim sistemine mi dönecek ayrıca brick dediğiniz olay olursa kurtarma şansı varmıdır ??? telfnumun garantisi 1-2 ay sonra bitecek o zamana çıkarsa inşallah denerim e peki şu mxeii yi açınca wi-fi kullanamayacakmıyız androidmi şart ?? ve mobile tV li starlarda tv kullanalayamacakmı ?

- - - Eklendi - - -

projenin kendi sitesini buldum http://stardroid.webs.com/

15097

15097

Üye
Wi-fi kullanmak benim Star'da önemli değil :kıskıs: o kullanılmasa da olur ama bluetooth lazım oluyor.Aklıma bir soru takıldı şimdi star android olunca mobil tv'si de olacak mı entegre olarak?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ayrı ayrı olacak.
düz star için wifi ve tv çıkartılmış,wifi için wifi menüsü olan,tv için ise tv menüsü olan.
dual boot olacak işte.sd card çıakrtmayada gerek olmayacak.açarken seçme yeri çıkacak.
brick oranı yanlış yapmazsanız %0 dır.
kaç kere fw attım hiç brick olmadı.kurtarma şansıda var.

15097

15097

Üye
arkadaşlar ayrı ayrı olacak.
düz star için wifi ve tv çıkartılmış,wifi için wifi menüsü olan,tv için ise tv menüsü olan.
dual boot olacak işte.sd card çıakrtmayada gerek olmayacak.açarken seçme yeri çıkacak.
brick oranı yanlış yapmazsanız %0 dır.
kaç kere fw attım hiç brick olmadı.kurtarma şansıda var.
hmmm bu iyi oldu benim için.

ugur1000

ugur1000

Üye
peki oyunlarda kasma olacakmı mesala marketten bir oyun indirdik onu kasacakmı ?? çükü ben zaten telefonu multimedya için kullanıyorum wifi oyunlar filmler :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
peki oyunlarda kasma olacakmı mesala marketten bir oyun indirdik onu kasacakmı ?? çükü ben zaten telefonu multimedya için kullanıyorum wifi oyunlar filmler :)
java oyunlar kasmaz ama apk oyunları kasacaktır mutlaka.onun dışında programlar kasmaz.internet felan ilk açarken kasabilir.video izlemde aynı şekilde ilk açında 10-15sn kasabilir ama sonra düzelir.

15097

15097

Üye
Bu arada yeni tweet gelmiş :eller: ama uzun süreceğe benziyor :(

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:oha:

15097

15097

Üye
:oha: senin avatarında amma se... havalıymış :ehe

erkan 51

Üye
bu staroidi kim programlıyo ayrıca telefona bşka bi firmwire yüklediğin zamn aşırı derecede kasıyo o nasıl olcak?

15097

15097

Üye
bu staroidi kim programlıyo ayrıca telefona bşka bi firmwire yüklediğin zamn aşırı derecede kasıyo o nasıl olcak?
twitter.com/Star_Droid sayfasından gelişmeleri takip edebilirsiniz.

15097

15097

Üye
ya sıkıldık artık beklemekten :s bir gün sürpriz yapsalar keşke :naughty: