---> Nokia N8-00 Custom Belle Euro3 v. 111-040-0904 RM-596(Modifiyeciler Bir Baksın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
---> Nokia N8-00 Custom Belle Euro3 v. 111-040-0904 RM-596(Modifiyeciler Bir Baksın)
Arkadaşlar youtube'a başka bir programın nasıl kullanıldığını araştırırken karşıma bu video çıktı. Bir göz attım güzel göründü. Sitede paylaşayım belki işe yarar diye düşündüm. Türkçe'leştirilebiliyorsa tester olmaya adayım :)

[video=youtube;5UwNu2MkItY]http://www.youtube.com/watch?v=5UwNu2MkItY[/video]

Umarım yanlış yerde konu açmamışımdır!!!

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Tamam da bu ne ki. Tam olarak hatta hiç birşey anlamadım ben :) İlk deva Symbian üzerinde bi beyin fırtınası yaptım. Ama bulamadım :)

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
:) Uyku sersemi mi diyorlar hâlâ uykulusun mu diyorlar ya onun etkisindesin heralde.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Olur böyle insanlık hali sonuçta :)

djkaptan

djkaptan

Üye
türkçeleştirilse güzel olur gibi duruyor

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bu yazılımın türkçesi site de mevcut ben ve bir çok kişi bu yazılımı kullanıyoruz.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
djkaptan

djkaptan

Üye
senin bahsettiin bu mdifiye cfw türkce deil dsya byutu 1-20 gb tplamda yüklerken tel çökmesin kaldrrm acaba tel ama sen istrsen sadece 111-040-904 bu yazlmn var şahin arkadaşmz saglsun tr yapt ve bizde yüklü xen 4 ün v 3-3 çkacak suan nu bekliyrum nu flaslyacam senin için link burdan indirebilirsin sade ve türkce

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...96_111-040-0904-duzeltilmis-surum-667372.html

saolasın hocamda suan bendede bu yüklü baya icon dğişik bişiler görünce cok farklı sanmısdım o zaman bunu kullanmaya devam :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
saolasın hocamda suan bendede bu yüklü baya icon dğişik bişiler görünce cok farklı sanmısdım o zaman bunu kullanmaya devam :D
bende baktm evet ayn sürüm üzerinde mdifiye yapmşlr yani 0da 904 sürüm ama içerisinde gömülü uygulama ic0n vs gömülü 0yüzdende dsya b0yutu büyük ama ben yinede indiriyrum şuan flashlamay deneyecem ne var ne yk burdan yazarm 0lmad tekrar şahin beyin türkceye dönerim

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar 1-20 lik cfw yüklenmiş durumda gayet şk duruyr bir çk uygulama var 0yunlar yüklü ekran görüntüsü siteye nasl yükleniyr bilgi verirseniz ataym benim h0şuma gitti herhangi bi srun yk ah birde türkce lsa tadndan yenmez

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Gene aynı yerde N8 için birde Robo3737 diye bir cfw var ben onu indirip kurdum gayet hoşuma gitti yalnız lazım olan olmayan birsürü şey var içinde onları bir silebilsem çok iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt