Nokia 603 hack yaparken...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 hack yaparken...
Ben nokia 603 hack yapmak istedim hack surdaki gibi yaptim www.maxicep.com/symbian-3-sistem-mo...700-603-ve-701-guncelleme-videolu-629794.html ilk seferde nokiam dondu sonra pilini çikarip taktim ve yandirdim nokia yaziliyor ve öylece duruyurdu saatlerce öyle sonra nokia musteri hizmetine muraciet etdim ve nokia 603 hack zamani ram 227 altina endigini söylediler ve simdi hala telefonum nokia musteri hizmetlerinde program yenilemesi apariliyor. Tum programlar resimler videolar hepsi gitti. Simdide eski telefonum 6300 bura giriyorum. Sizlere sözüm hiçbir zaman mobil telefonuzu hack etmeyiniz.

hakan_710

hakan_710

Üye
kardeşim sen bir yerde hata yapmışsındir. Ben telefonlarımi ilk aldığım gün hack yapıyorum hiçbir sorun yok. Ayrıca en ufak bir hata da servise gitmeye gerek yok. Keşke bizden yardım isteseydin sorununu kolayca hallederdik

Otroligt

Otroligt

Üye
kardeşim sen bir yerde hata yapmışsındir. Ben telefonlarımi ilk aldığım gün hack yapıyorum hiçbir sorun yok. Ayrıca en ufak bir hata da servise gitmeye gerek yok. Keşke bizden yardım isteseydin sorununu kolayca hallederdik
Katılıyorum. bende bozmuştum nokia 603 ümü yarım saatte hallettiler forumda :good:

clawiss

clawiss

Üye
yardımcı olurduk evet :)

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
Ama nasil yazdiysaz öyle hack yapdim telefon kurudu. Bende internet olmadindan yardim isteye bilmedim ve nokia musteri hizmetine gittim. Bence hack telefona zarar veriyor

hakan_710

hakan_710

Üye
Ama nasil yazdiysaz öyle hack yapdim telefon kurudu. Bende internet olmadindan yardim isteye bilmedim ve nokia musteri hizmetine gittim. Bence hack telefona zarar veriyor
evet haklısın kardeşim hack zarar veriyor o yüzden sakın bir daha telini hackleme...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:oke:

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Hack telefona zarar vermez! Sadece yönetm sınrlamalarınızı kaldırır. Anlayın artık şunu.

• Beğen
Tepkiler: fba44

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
Simdi nokia servisinden getirdikden sonra tekrar hackda yardim ede bilirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

Bi seyde sorayim. Ben nokia 603 aldiktan sonra ilk internete girdimde download link geldi ve tiklayarak tum sistem programlar yinileriyle evezlendi. Simdi yine eski sistem programlari olacak çok güman ki, link gelmiyecek. Bana nokiadan tum sistemi yeni versiyonla evezlemek için link ata bilirmisiniz?

larten123

larten123

Üye
7 kez hackledim hiçbir sorun yok. Bence sorun sende:bilmm

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Ben günde 18 kere flaş atıyom hiç bişe olmadı taş gibi çalışıyo :D Sen kesin bi yerde hata yapmışsındır yada telefonun bozulacağı vardır . Forumda o kadar adam var onlara bişe olmamış .

hakan_710

hakan_710

Üye
Simdi nokia servisinden getirdikden sonra tekrar hackda yardim ede bilirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

Bi seyde sorayim. Ben nokia 603 aldiktan sonra ilk internete girdimde download link geldi ve tiklayarak tum sistem programlar yinileriyle evezlendi. Simdi yine eski sistem programlari olacak çok güman ki, link gelmiyecek. Bana nokiadan tum sistemi yeni versiyonla evezlemek için link ata bilirmisiniz?
linke falan gerek yok zaten nokia dan gelince en güncel şekilde gelecek. Telefonunu alınca yazılım güncellemelerine girip eksik kalanları da internet ile güncellersin. Telefonun gelsin yapamazsan yardımcı oluruz

rehman111

Üye
    Konu Sahibi
linke falan gerek yok zaten nokia dan gelince en güncel şekilde gelecek. Telefonunu alınca yazılım güncellemelerine girip eksik kalanları da internet ile güncellersin. Telefonun gelsin yapamazsan yardımcı oluruz

tesekkur ederim sabah insallar alarim telefonu servisten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt