Nokia 603 Hack Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak603

Burak603

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Hack Yardım!
Arkadaşlar telefonu yeni aldım hackledim ve telefon kendini güncelledi Sürüm: Nokia Belle FP 1 oldu ve Maxıcepte denediğim hiç bir hack programları olmadı , norton programıda süresi bitmiş gibi paralı alma geliyor lütfen bana Belle FP1 uygun yeni bi hackleme programı bulurmusunuz

Yardım ederseniz çok sevinirim

Şimdiden Teşekkürler

Burak603

Burak603

Üye
    Konu Sahibi
Daha ilk baştan norton yüklediğimde

"Bu Norton güvenlik ürün süresi doldu Lütfen Norton smartphone Güvenlik yenilemek
için lisans! Lütfen yenileyin!"

diyor ne yapmam gerek normal bi şekilde lisans satın almadan yükleyip kullanamam mı yada kullanabiliceğim başka program yok mu ?

burakkk97

Üye
Daha ilk baştan norton yüklediğimde

"Bu Norton güvenlik ürün süresi doldu Lütfen Norton smartphone Güvenlik yenilemek
için lisans! Lütfen yenileyin!"

diyor ne yapmam gerek normal bi şekilde lisans satın almadan yükleyip kullanamam mı yada kullanabiliceğim başka program yok mu ?

tarihi bi yil geri alip dene bi

Burak603

Burak603

Üye
    Konu Sahibi
Tarihi bir yıl geriye alıpta denedim ama yine aynı bana kesin çözüm gerek , başka bir program lazım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bazı programların silinecek ama telefona soft format atman lazım, sonra tekrar dene

Burak603

Burak603

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linans satın aldım ve başka bi sorun çıktı Norton Symbian Hack , ROMPatcher+ 3.1 programlar hariçinde başka program istiyorum olmuyor yada bana kesin bi çözüm bulmanızı istiyorum

Yardımcı olursanızın çok sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım format atıp denedin mi?
Daha öncede senin gibi lisans sorunu yaşayan arkadaşlar vardı, sorunları formatla halloldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt