Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

oak123

Üye
link atamıyorum ama program yolu site üzerinden : "Forum/Maxi Symbian^3 (Anna - Belle)/Symbian^3 Uygulamaları/PC < - > Symbian^ Cep Bağlantı Araçları/[Kinoni] EpocCam Pro v1.05(0) S60v3/S^1/S^3 Signed [Resmi Türkçe]" böyle ama programın pc driverini indirmek için kinoni sitesinden bulabilirsiniz cevapladığın için teşekkür ederim
bu sorunda çözülürse daha bi mutlu olacam :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bilgisayarında wifi adaptörü mevcut mu ? Ona göre tahmini çözüm için yardımcı olayım.

oak123

Üye
abi pc de wifi adaptörü yok ama modemdende oluyo kablosuz airties rt-206 v4

mezzomorto1

Üye
Arkadaşlar n97im var telefonda orjinalinden ama bir türlü kaldıramadigim uygulamalar var nasil kaldıracam yardımcı olur musunuz Bazıları: Jouıko Spot Qık Vlingo vb gibi baya bi araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşlar yardımcı olursaniz çok sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
abi pc de wifi adaptörü yok ama modemdende oluyo kablosuz airties rt-206 v4

pc için olan driver ve yazılım kısmını yüklediğini var sayarak tahmini çözümü anlatayım.
Önce pc ye sabit bir ip adresi vermen lazım. Ağ bağlantılarına tıkla ve kablolu kablosuz ağlara bir ip adresi tanımla. Örnek 192.168.3.1 gibi. Daha sonra pcden programı çalıştır aynı ip adresini tanımla.
Cep telefonundan programı çalıştır. Wifi ip adresi olarak pc de tanımladığın ip yi yaz. Wifi ile pc ye bağlan programdan.

oak123

Üye
abi dediğin işlemi detaylı anlatırsan sevinirim pcm win 7 bu arada

- - - Eklendi - - -

abi dediğin gibi yaptım ama bi kere girdi bidaha girmedi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar n97im var telefonda orjinalinden ama bir türlü kaldıramadigim uygulamalar var nasil kaldıracam yardımcı olur musunuz Bazıları: Jouıko Spot Qık Vlingo vb gibi baya bi araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşlar yardımcı olursaniz çok sevinirim
cfw yada telefonuna uygun modifiye edilmiş ofw yazılımı da olabilir. Yoksa orjinal yazılımda gömülü olan programlar kaldırılmaz diye biliyorum.

Modifiye yazılım bölümüne göz atın telefonunuza uygun bir yazılım bulabilirsiniz.

mezzomorto1

Üye

cfw yada telefonuna uygun modifiye edilmiş ofw yazılımı da olabilir. Yoksa orjinal yazılımda gömülü olan programlar kaldırılmaz diye biliyorum.

Modifiye yazılım bölümüne göz atın telefonunuza uygun bir yazılım bulabilirsiniz.

Teşekkürler kardeşim aramaya devam ediyorum galiba cfw mi neyse onla halledecez :) acaba prıvatenin içinde bu dosya olamaz mi kardeşim ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
abi dediğin işlemi detaylı anlatırsan sevinirim pcm win 7 bu arada

- - - Eklendi - - -

abi dediğin gibi yaptım ama bi kere girdi bidaha girmedi

elimde pc yok. Tahmini anlatım yaptım. Mantıken olması gerekenleri yazdım. Pc olsa daha detaylı anlatım ve çözüm bulmak adına uğraşabilirdim.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim aramaya devam ediyorum galiba cfw mi neyse onla halledecez :) acaba prıvatenin içinde bu dosya olamaz mi kardeşim ?

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/nokia-c6-00-n97-mini-portlari-tum-telefonlar-icin-556838.html
Buradan cfw indir detaylı anlatım ve dosyalar mevcut.

oak123

Üye
saol abi yinede uğraştığın için teşekkür edeim yinede çok saol :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
saol abi yinede uğraştığın için teşekkür edeim yinede çok saol :)

elimden gelen bu kadar daha fazla yardımcı olamadığım için ben özür diliyorum. Iyi geceler arkadaşım.

mehmetteze

Üye
merhaba arkadaşım. bende c5-03 var. ikide bir hafıza kartı iptal olup duruyor. yani hafıza kartını okumuyor. tekrar takıp çıkarınca kartı sorun düzeliyor. acaba bu neden ??

ecel54

ecel54

Üye
merhaba arkadaşım. bende c5-03 var. ikide bir hafıza kartı iptal olup duruyor. yani hafıza kartını okumuyor. tekrar takıp çıkarınca kartı sorun düzeliyor. acaba bu neden ??

hafıza kartı yuvasında sorun olabilir

Neagf

Üye
5800 tv ye baglanıyormu acaba ?

gevhern

gevhern

Üye
Sisconnect dosyasını bi türlü bulamadım var mı ? s60v5 için

major38

major38

Üye
Konuşurken Ses Değiştiren Program Varmıdır Hocam ?

Üst Alt