8 GB Önbellek mi o_O

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
8 GB Önbellek mi o_O
Bugün gelen bir mailde yazım hatası farkettim. Hatayı yapan bir alışveriş sitesi olunca, bu hatayı önemsedim. Nasıl güveneceğiz bu sitelere? Bir de satın alıp sorsak "Hani 8 GB idi?" diye ne yanıt verecekler? "Vallahi Ramazan'da oruçlu kafayla yazmışız dalgınlığımıza gelmiş." mi diyecekler :ehe

Buyrun:

- - - Eklendi - - -

Eklemeyi unuttum, sitede 8 MB önbellek yazıyor :d:

MrTech

MrTech

Üye
Bugün gelen bir mailde yazım hatası farkettim. Hatayı yapan bir alışveriş sitesi olunca, bu hatayı önemsedim. Nasıl güveneceğiz bu sitelere? Bir de satın alıp sorsak "Hani 8 GB idi?" diye ne yanıt verecekler? "Vallahi Ramazan'da oruçlu kafayla yazmışız dalgınlığımıza gelmiş." mi diyecekler :ehe

Buyrun:

- - - Eklendi - - -

Eklemeyi unuttum, sitede 8 MB önbellek yazıyor :d:
Gold'mus Onda Öyle Seyler Cok Olur Abi.Gecen Gün Magazasına Gittim "8 GB" FlashBellek Yazılacagına,8 KB Yazılmıs.Görevliye Söyledim de Adam Bi Ürüne Bakıyor Bi Bana :d: Adamlar Oruclu Kafayla Ürün Zor Satarlar :ehe

Twüt

Twüt

Üye
Goldmuş beyler sorun yok :ehe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Neyseki çin malı iphone falan yok,gerçek sanıp satarlar:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunlar satmayı bilmeyen satıcılar :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Geçen gün süpürge aldım kırmızı renk turbo ama mavi renk standart geldi :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ama kataloğun sonunda yazar.Basım hatalarından firmamız sorumlu değildir :D

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

Gold'mus Onda Öyle Seyler Cok Olur Abi.Gecen Gün Magazasına Gittim "8 GB" FlashBellek Yazılacagına,8 KB Yazılmıs.Görevliye Söyledim de Adam Bi Ürüne Bakıyor Bi Bana :d: Adamlar Oruclu Kafayla Ürün Zor Satarlar :ehe

:d:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bende bi ara dergi inceliyodum. Adamlar laptopun özelliklerine 500 GB ram - 4 GB HDD yazmışlar :D :D

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye

8kb doldur doldurabilirsen :kop2:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
150 liraya pahalı ya 1 tb 100 liraya almıştı arkadaşım :vur
seagate usb 3.0 destekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt