Windows 7'ye geçmelimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7'ye geçmelimi ?
Bilgisayarımın donanım şu:1 gb ddr2 ram
512 mb ati radeon x1050 series ekran kartı
250 gb hdd
3.00 p4 işlemci
asus anakart yeni modelini hatırlamıyorum.

Daha önce 7 ultimate yükledim gayet güzel kıllandım sıkıntım yoktu oyunları falan açıyordu çokta kasmıyordu xp ile aynı gibi ama bildiğiniz gibi xp biraz daha hantal bir sistem 7'ye göre benim sisteme xp uyumlu gibi görünüyor ama 7'de daha iyiydi sanki xp'de yok driver bilmem ne sürekli sorun çıkıyor ve 7'nin arayüz daha çok hoşuma gidiyor daha yeni formatladım ve xp attım 7 vardı ama atamadım bir hatam yüzünden home premium ultimateden biraz daha düşüğü sisteme daha iyi geleceğini düşünüyorum ultimate göre ve sağlam ve temiz bir şekilde biçimlendirmesini istiyorum format atsam bile kasıyor çünkü eskiden bu kadar kasılmazdı sizce bir çılgınlık edip yüklemelimiyim tekrar 7'yi.

KayraBey

KayraBey

Üye
Ram 2 gb olsaydı daha iyi olurdu...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pc ye 2 gb daha ram taktır. Toplamda 3 gb olsun Ve çatır çatır win 7 kullan :)

skynet

Üye
Ram ekle ki bence ekle veya starter yada hom basic kur :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ya forumdada söylediler ben 2 gb ram almayı düşündüm bir fark olmaz eski sistem falan dediler hiç ekleme falan dediler:)

fnldstntn

Üye
Win 8 i bir dene istersen driverleri otomatik buluyor ve Win7 ye göre daha hafif bir sistem....Windows 7 yi 32 bit mi yükledin 64 bit mi_?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Daha yüklemedim cd duruyor kuzenden aldım 8 çıktımı yahu ben biraz geri kaldım hiç takip etmiyorum duymuştm çktıgınıda piyasada varmı?

ecel54

ecel54

Üye
windows 8'i buradan indirebilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
32 bitmi indireyim 64'mü 32 daha iyi gelir benimkine heralde.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ecel54

ecel54

Üye
bence dvd kur belki sonrada lazım olur :D

ugur1000

ugur1000

Üye
flaşı boşalt dosyalar SİLİNİR haberin ola ama win 8 harika :)

abandonware

abandonware

Üye
amaan geleceğin efsanevi işletim sistemi olmaya aday olan windows 7 kullanın :) sana tavsiyem o konfigrasyona win 7 home premium veya professional kurmN win 8 tam olarak çıksın o zaman kurarsin. 26 ekime daha çok var ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
amaan geleceğin efsanevi işletim sistemi olmaya aday olan windows 7 kullanın :) sana tavsiyem o konfigrasyona win 7 home premium veya professional kurmN win 8 tam olarak çıksın o zaman kurarsin. 26 ekime daha çok var ;)

peki bu kuranlar ne kuruyor demo falanmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt