Pc Neden Bu Kadar Yavaş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
var bır sorun ama anlıyamadım :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Kasanın içini kurcaladın mı hiç ? Temizlemek için ? Belki fan tam oturmamış olabilir. O şekilde takılmalar işlemci sıcaklığından kaynaklanır gibimie geliyor :)

AIDA 64 adlı programı indir ve sıcaklık değerlerine bak bakıyım bir :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ramin ne kadar performansi etkileyecegini bilmiyorum ama arkadstada ayni islemci var 380 kusurde ram vardi ondada dedigin gibi yavas sistem.guncellestirme yapiyomusun

pasha14

pasha14

Üye
O ramda bilgisayarın donması gayet doğal işlemci , kart , ram bunların değişmesi gerekiyor adamım o bilgisayardan pek bişey olmaz artık.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
O ramda bilgisayarın donması gayet doğal işlemci , kart , ram bunların değişmesi gerekiyor adamım o bilgisayardan pek bişey olmaz artık.

donma ramden kaynaklanmıyor 1 gb ramle xp rahat rahat çalışır.kesinlikle işlemci diyorum

---------- Eklendi @ 15:34:21 ---------- Yazıldı @ 15:32:30 ----------

Görev Yöneticisinden ram kullanımına bakabilirmisin ??

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
cpu kullanımı %15-20 sd kullanımı 738 mb 3 tane sekme açık sadece chromede

---------- Eklendi @ 21:03:12 ---------- Yazıldı @ 21:02:36 ----------

yav donsun donmasın demiyorum benim zaten beklentim yok donsun ara sıra donsun rahat rahat nette bile dolaşamıyorum eskiden böyle değildiki

pasha14

pasha14

Üye
Senin gibi bende Dr1 kullanıyodum bi zaman sonra cidden dediğin gibi bağlantı noktları problem çıkarmaya baslıyolar anakartı değiştirsen çok iyi olur aslında 600Tlye sana çok iyi bi sistem toplarız bundan çok az daha iyi birşey olur veya dr1 daha yeni bi kart bulabiliyorsan onu al

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben oyunsan falan vazgeçtim sistem toplamıcam laptop alıcam bu pc evde kalacak ama hayırsızla internete bile rahatça girilmiyor kasım kasım kasılıyor :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Ya ben oyunsan falan vazgeçtim sistem toplamıcam laptop alıcam bu pc evde kalacak ama hayırsızla internete bile rahatça girilmiyor kasım kasım kasılıyor :)

birde opera tarayıcısıyla girmeyi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt