Saat Kullanımında Hayati 3 Madde

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Saat Kullanımında Hayati 3 Madde

Saat kullanımı ve dikkat edilmesi gereken 3 temel maddeyi sizin için toparladık.
Saatin deri kayışı kötü kokuyorsa: Deriye zarar vermeden bu kötü kokuyu ortadan kaldırmanız, biraz zor. Yine de kayışı, nemli ve sabunlu bir bezle silebilirsiniz. Eğer koku hâlâ geçmezse; bu, kayışı değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir.

Saatin camı çizilmiş ya da çatlamışsa: Saat camı üzerindeki çizikler ya da çatlaklar, kolaylıkla tamir edilemez. Fakat saatinizin camı lusit adı verilen saydam plastik camdan yapılmışsa, o hâlde şanslısınız demektir. Zira bu camlarda bulunan çizikler, kolaylıkla cilalanabiliyor. Tabii 50 dolara yakın bir ücret ödeyerek saatinizin camını yenilemeniz de, tercih edebileceğiniz bir başka yöntem.

Saati suya düşürürseniz: Endişelenmenize gerek yok. Eğer zamanında, saatinize 500 dolardan daha fazla bir ücret ödemişseniz, saatiniz su geçirmeyecektir.

TheCower

TheCower

Üye
Ne alakası var bazardan 5 liraya alırım casio iki yıl kullanırım.

jackalmami

jackalmami

Üye
sömürücü zihniyet :hmmm

EneSinan

EneSinan

Üye
aynen 3, 5 lira'ya al sus için tak. . Ne gereği var :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
500 dolar saate verecek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim. Işportadan 5 10 liralık saat neyime yetmez :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Birçok insan saate bakmak için değil aksesuar olarak kullandığı için saat takıyor. Bunun aklını peynir ekmekle yemek ile alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
Del Rey

Del Rey

Üye
Pazardan alınan saat pek tercihim değil. 300-400 TL arası kendime güzel bir saat aldım. 2 sene kullandım, bir gün bahçede deriyi yırttım. Değiştireceğim onu da.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Rolex akaar :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ben de aksesuar olarak kullanıyorum saati.Saga saat ve sola da bilekligimi takmadan dısarı çıkmam büyük eksik benim için :ehe
150 liradan 1000 liraya kadar kaliteli markalı saatler var tabi makul alınası fiyatı söylüyorum daha yükseklerde var tabiki casio ve diesel'de çok seçenek var.

Favorim
:aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim 400 lük liralık saat kayboldu :D Diesel :D
Ama şuanki 800 küsür :ehe

Biz gene ucuz takıyoruz :D Millet 50.000 lik rolex takıyor :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Rolex tipim degil diesel çok klass :ehe

İste her yılın kombini :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Köstekli saat kullanan bir tek ben mi kaldım

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Saatin camı çizilmiş ya da çatlamışsa:
Saat camı üzerindeki çizikler ya da
çatlaklar, kolaylıkla tamir edilemez.
Fakat saatinizin camı lusit adı verilen
saydam plastik camdan yapılmışsa, o
hâlde şanslısınız demektir. Zira bu
camlarda bulunan çizikler, kolaylıkla
cilalanabiliyor. Tabii 50 dolara yakın
bir ücret ödeyerek saatinizin camını
yenilemeniz de, tercih edebileceğiniz
bir başka yöntem.

Saati 5tlye alıyorum camı için 50 dolarmı vercem? :d:

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Konu çok saçma olmuş bende sağlıkla alakalı zannettim (Saat Kullanımında >>>>"Hayati"<<<< 3 Madde).

Ama ben sizi uyaratım her zaman telefondan saate bakarım kendim akseuar olarak kullanırdım ama uzun zamandır bıraktım sebep koldaki damarların kan akışını yavaşlatıyor işte pahalı saatler dediğimiz saatlerdeki avantaj o kısmı çok yumuşak bir deriden yaparlar...