Arkadaşlar Sorun Anında Cevaplayayım(Tüm s60v5 Telefonlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar c503 üme hard format attım şimdi hafıza kartı için kilitli olduğunu söyleyip şifre istiyor yardım lütfen

Hafıza kartı pert olmuş olabilir...

Hard format atarken hafıza kartını çıkardın mı?

ahmet0022

ahmet0022

Üye
BİRKAN Saol kardeşim allah razi olsun ama hallettikten sonra gördüm mesajini :d

kirman32

Üye
C5-03 telefonumda arama yaparken ekran kilidini kilit açma tuşuna basmama ragmen kaybedemiyorum bu sorun nedendir?

bu arada denemediğim şey kalmadı
fp2 yüklü
hard format atmama ragmen bir değişiklik olmadı

westside03

Üye
telefonum n97 nokia magazaya giriyorum ama indir tusu pasif bisey indiremiyorum yardimm...

CoCaiNeMaN

Üye
Arkadaşlar 5800 için foursquare ne yaptıysam yükleyemedim.İniyor yüklenirken yüklenemedi hatası alıyorum nedir sorun sizce ?

kerem16565

Üye
5800 zip açma programını bulamadım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

gevhern

gevhern

Üye
bazı 5800 larda tuş
kilitliyken mesela menü tuşuna basınca kilit aç
geliyo sürüklemeli slide unlock değil
kendiliğinden var bi yardım ederseniz iyi olur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bazı 5800 larda tuş
kilitliyken mesela menü tuşuna basınca kilit aç
geliyo sürüklemeli slide unlock değil
kendiliğinden var bi yardım ederseniz iyi olur.

*#0000# versiyonu bir kontrol et ona göre yardımcı olalım.

mining-

Üye
n86 8mp telefondan wifi ile nete girmiyor.net paketinden giriyor.ne yapmam lazım

mining-

Üye
anında cevaplama dediğniz bu mu!!

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
n86 8mp telefondan wifi ile nete girmiyor.net paketinden giriyor.ne yapmam lazım

Menü > Araçlar > Ayarlar : Bağlantı : Kablosuz Lan
Buradan kullandığın wifi ağını seç ve bağlantı kur. (parola girip bağlanın) Bağlantı kurulumu tamamlanınca seçenekler : Bağlan yapıp internete wifi ile girebilirsiniz.
Başka bir browser kullanıyorsanız kablosuz ağa bağlantı kurulunca diğer browserlerden ayarlara girip bağlantı seçeneklerinden kablosuz ağı seçiniz.

- - - Eklendi - - -

anında cevaplama dediğniz bu mu!!

konu sahibi yok. Bizde online olduğumuz sürece buradaki konulara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Boş ve çalışmayan insanlar değiliz. Herkesin elinde pc de yok. Mobilden yardımcı oluyorum kendi adıma. Soruna cevap öyle yada böyle cevap geliyorsa sorun olmamalı.

kendir

kendir

Üye
c5 06 hackli yazılım bulamıyorum c5 03 uyumlu mu?

ecel54

ecel54

Üye
c5-06' rm kodu farklı olacağı için uyunlu olmaz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
c5 06 hackli yazılım bulamıyorum c5 03 uyumlu mu?

Cfw bölümündeki arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Modifiye bölümünde sormanız bence daha uygun. Bu konuda maalesef yardımcı olamadığım için kusura bakmayınız.

mesutaksakal

Üye

oak123

Üye
abi benim tel nokia c5-03 bunla ilgili 2 sorum var
1.Abi bu teli ben tv ye bağlayabiliyommu bağlanıyosa nasıl yapılıyo
2. benim kullandığım kinoni epocam pro var ben bunu açtığımda bağlandı diye görünüyo ama bağlanmıyo yüklenme simgeleri hareket ediyo bağlandı diyo ama ses ve görüntü aktaramıyo kalıyo diyelim pcye sıfırladım tekrardan kurdum ilk denemede çalışıyo sorunsuz ama bidaha bağlanmıyo
şu sorunlara bi el atarsan sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
abi benim tel nokia c5-03 bunla ilgili 2 sorum var
1.Abi bu teli ben tv ye bağlayabiliyommu bağlanıyosa nasıl yapılıyo
2. benim kullandığım kinoni epocam pro var ben bunu açtığımda bağlandı diye görünüyo ama bağlanmıyo yüklenme simgeleri hareket ediyo bağlandı diyo ama ses ve görüntü aktaramıyo kalıyo diyelim pcye sıfırladım tekrardan kurdum ilk denemede çalışıyo sorunsuz ama bidaha bağlanmıyo
şu sorunlara bi el atarsan sevinirim

1 kulaklık girişli tv out kablosu lazım. Onu takınca tv seçeneğini seçmen lazım. (telefonunda tv out özelliği varmı bilmiyorum.) Benim 5800 da var.
Edit : C5 03 te tv out özelliği yokmuş.Tv çıkışı yapılmaz.
2 O program hakkında bilgim yok ama yükleme linkinı verirseniz incelerim.

Üst Alt