Rambo_FT'nin Mod arşivi.rar'ı bul indir.Orada her şey var.C5-03 Kilit Modunu at rofs2'ye çak flaşı
bilmiom
fark özel sürümBu özel sürümün performansı falan daha düşük müdür yani tam olarak farkı nelerdir?

c5 tus klidi nasl kullanablrm rompatcherla belle extra button kullanamyorum .sS
rambo bu özel sürümde belle top bar durduk yerde yok oluyo programa tekrar girip sürükleme tipini değiştiriyorum öyle geri geliyo bide extra buttonlardan pencere değiştirme simgesi ne işe yarıyo?
Extra butonlardan pencere değiştirmenin ne anlama geldiğini bende çözemedim 
Bu özel sürümün performansı falan daha düşük müdür yani tam olarak farkı nelerdir?
birde her kapanıp açılmada parlaklık ayarı resetlenip ortaya geliyo

telefonu kapat acmi? Cok sacma. Interneti beyaz tusa basip arka plana alinca ve tekrar acinca duzeliyordu.
Yamalar adresine git, oradan "T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Yamaları" klasörüne gir ve stillerin içine bak, C5 tuş kilidini göreceksin. NFE ile uygulamalısın, flaş şart. Rompatcher ve extra buttonu nasıl kullanamıyorsun?
Bu programlar 3. parti sisteme gömülmeyen programlar olduğu için hatalarını da anlamıyorum. Bende de belle topbar kayboluyor ancak bu belle topbar'ın hatası. Daha az kaybolan bir sürümünü bulabilirsen onu kullan derimExtra butonlardan pencere değiştirmenin ne anlama geldiğini bende çözemedim
En büyük farkı görselliktir. Konudaki video ve resimlere bakmanı öneririm.
Belle topbar'ın sorunu. Daha yeni versiyonu yok malesef![]()
elinize sağlık çok güzel bişi olmuş fakat bişi dikkatimi çekti, 1. telefon şarjdayken telefon ışığı sürekli açık duruyo ? bu normal mi yoksa atladığım veya yapmam gereken extra bişi mi var ?
TopBar'ın kaybolmaması için ayarlardan dokunma sensörünü kapatın.

slm ben şimdi kuracagım da benim bilgisayar microsoft windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 jaf emulatör uyumlulukta neyi seçmem lazım yardım edebilirmisiniz
- - - Eklendi - - -
yokmu yardım eden ??
XP kullanıyorsun zaten