Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

SametCan43

SametCan43

Üye
c5 tus klidi nasl kullanablrm rompatcherla belle extra button kullanamyorum .sS

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Rambo_FT'nin Mod arşivi.rar'ı bul indir.Orada her şey var.C5-03 Kilit Modunu at rofs2'ye çak flaşı

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
bilmiom

- - - Eklendi - - -

constantine3

constantine3

Üye
rambo bu özel sürümde belle top bar durduk yerde yok oluyo programa tekrar girip sürükleme tipini değiştiriyorum öyle geri geliyo bide extra buttonlardan pencere değiştirme simgesi ne işe yarıyo?

hamdi mert

hamdi mert

Üye
Bu özel sürümün performansı falan daha düşük müdür yani tam olarak farkı nelerdir?

constantine3

constantine3

Üye
birde her kapanıp açılmada parlaklık ayarı resetlenip ortaya geliyo

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
elinize sağlık çok güzel bişi olmuş fakat bişi dikkatimi çekti, 1. telefon şarjdayken telefon ışığı sürekli açık duruyo ? bu normal mi yoksa atladığım veya yapmam gereken extra bişi mi var ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
c5 tus klidi nasl kullanablrm rompatcherla belle extra button kullanamyorum .sS

Yamalar adresine git, oradan "T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Yamaları" klasörüne gir ve stillerin içine bak, C5 tuş kilidini göreceksin. NFE ile uygulamalısın, flaş şart. Rompatcher ve extra buttonu nasıl kullanamıyorsun?

rambo bu özel sürümde belle top bar durduk yerde yok oluyo programa tekrar girip sürükleme tipini değiştiriyorum öyle geri geliyo bide extra buttonlardan pencere değiştirme simgesi ne işe yarıyo?

Bu programlar 3. parti sisteme gömülmeyen programlar olduğu için hatalarını da anlamıyorum. Bende de belle topbar kayboluyor ancak bu belle topbar'ın hatası. Daha az kaybolan bir sürümünü bulabilirsen onu kullan derim :oke: Extra butonlardan pencere değiştirmenin ne anlama geldiğini bende çözemedim :hmmm

Bu özel sürümün performansı falan daha düşük müdür yani tam olarak farkı nelerdir?

En büyük farkı görselliktir. Konudaki video ve resimlere bakmanı öneririm.

birde her kapanıp açılmada parlaklık ayarı resetlenip ortaya geliyo

Belle topbar'ın sorunu. Daha yeni versiyonu yok malesef :(

Mert045

Mert045

Üye
telefonu kapat acmi? Cok sacma. Interneti beyaz tusa basip arka plana alinca ve tekrar acinca duzeliyordu.

Aynı sorun bendede var kullandığım bütün cfwlerde var. Ramblowla rami temizleyince düzeliyor. Bu sorunun neden olduğunu anlamış değilim.

hamdi mert

hamdi mert

Üye

Yamalar adresine git, oradan "T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Yamaları" klasörüne gir ve stillerin içine bak, C5 tuş kilidini göreceksin. NFE ile uygulamalısın, flaş şart. Rompatcher ve extra buttonu nasıl kullanamıyorsun?

Bu programlar 3. parti sisteme gömülmeyen programlar olduğu için hatalarını da anlamıyorum. Bende de belle topbar kayboluyor ancak bu belle topbar'ın hatası. Daha az kaybolan bir sürümünü bulabilirsen onu kullan derim :oke: Extra butonlardan pencere değiştirmenin ne anlama geldiğini bende çözemedim :hmmm

En büyük farkı görselliktir. Konudaki video ve resimlere bakmanı öneririm.

Belle topbar'ın sorunu. Daha yeni versiyonu yok malesef :(

teşekkürler özel sürümü kullanıyorum ve kaybolmayan bir topbar buldum çok güzel ellerinize sağlık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
elinize sağlık çok güzel bişi olmuş fakat bişi dikkatimi çekti, 1. telefon şarjdayken telefon ışığı sürekli açık duruyo ? bu normal mi yoksa atladığım veya yapmam gereken extra bişi mi var ?

Normal

emre.turan.

Üye
TopBar'ın kaybolmaması için ayarlardan dokunma sensörünü kapatın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Baysan17

Üye
slm ben şimdi kuracagım da benim bilgisayar microsoft windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 jaf emulatör uyumlulukta neyi seçmem lazım yardım edebilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

yokmu yardım eden ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TopBar'ın kaybolmaması için ayarlardan dokunma sensörünü kapatın.

İşe yarayabilir, teşekkürler :oke:

- - - Eklendi - - -

slm ben şimdi kuracagım da benim bilgisayar microsoft windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 jaf emulatör uyumlulukta neyi seçmem lazım yardım edebilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

yokmu yardım eden ??

Uyumluluk modunu kullanmana gerek yok :oke: XP kullanıyorsun zaten :)

Baysan17

Üye
teşekkürler

memoli1996

Üye
Şu ana kadar gördügüm en yavaş CFW buydu heralde. Rehber e tıklıyorum 15 saniye loading den sonra açılıyor. Ve görselligi de pek ahım şahım bişey degil. Belleye benzetilmeye çalışmış ama bence hiç olmamış. Belle olmasının tek yolu shell o da pek stabil degil. Sonuç olarak hiç hoşuma gitmedi ama emeğe saygı.

Baysan17

Üye
flah diyorum telefonu bulamıyor donanım dogru yüklenemedi diyor ne yapmalıyım

Geçerli P-: 90009699
P- nokia modül versiyon 01.02
USB baglanti kuruluyor...
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Bulunamadi!!

şimdide

USB baglanti kuruluyor...
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam