düzgün söyleyebilirsin senin sgs3 ün var tamam harika bir oyuncak ama herkesin maddi geliri aynı değil1920x1080 görüntü kalitesi mi bekliyorsun t21 gibi bir telefondan? hvga telefonlar gpu su oldugu surece kasma olsa da açar.
düzgün söyleyebilirsin senin sgs3 ün var tamam harika bir oyuncak ama herkesin maddi geliri aynı değil
düzgün söyleyebilirsin senin sgs3 ün var tamam harika bir oyuncak ama herkesin maddi geliri aynı değil

kardeşim mesela ekram boyutu ile çözünürlüğü aynı şeymi çünkü ekran boyutu 480 320 bide balde 2 diyirolar ama hiçbi özelliği tutmuyorKardeş t21 ekran çözünürlüğü 480 x 800 ve gpu Adreno 200 olduğu için çalıştırır HD oyunları.kolay gelsin...
eet adreno 200 baktım hd oyunda açar heraldeAdreno 200 diye biliyorum ama emin değilim.
eet adreno 200 baktım hd oyunda açar heralde
açabilecek oyunları paylaşabilirmisinAma işlemcin düşük.800mhz tk çkrdk.çoğunu açamayabilir
açabilecek oyunları paylaşabilirmisin

shift vardı forumda yükledim ama ea logosu gelip kapandıevet gio nun actıgı oyunları acar 320*480 hd oyun destekliyor