Son dakika . Melo da şok gelişme . Juventus ile anlaşma sağlanamadı ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Son dakika . Melo da şok gelişme . Juventus ile anlaşma sağlanamadı ...!
[h=1]Şok gelişme![/h]
Galatasaray, transferi yılan hikâyesine dönen Felipe Melo için gittiği İtalya'dan eli boş döndü.

Galatasaray'ın Felipe Melo transferi yılan hikayesine döndü. Torino'da bulunan sarı-kırmızılılar'ın kurmayları Juventus ve Felipe Melo'ya son teklifini sunarak anlaşma sağlayamadan İstanbul'a döndü.

Juventus kulübü ve Felipe Melo'nun menajeriyle yaklaşık 2 gündür yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiren Galatasaraylı yöneticiler, anlaşma zemini sağlayamadığı toplantılar sonunda son tekliflerini sunarak Türkiye'ye döndü.
TOP JUVE VE MELO'DA
Juventus kulübü'ne 6 milyon euroluk bir teklif sunan sarı kırmızılılar, İtalyan ekibinin 8 milyon'da ısrar etmesi üzerine geri çekildi. Yapılan araştırmalar sonunda fiyat artışının arkasında Melo'nun menajerlik şirketinin bulunduğundan şüphelenen yöneticiler, Brezilyalı yıldızın da futbolcu olan kardeşine "3 yıllık garanti kontratlı" takım bulma talebi üzerine rest çekti. Teklifi net bir şekilde reddeden Galatasaray, bundan sonra Juventus ve Felipe Melo'nun geri adım atmasını bekleyecek. Aksi takdirde üzerinde çalışmalara başlanan alternatif isimler için resmi girişimler başlayacak.

Ntvspor

clawiss

clawiss

Üye
ama melonun menejerlik şirketi resmi sitesinden her konuda anlaşıldı yazıyor!?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SON DAKIKA Galatasaray Torino'da Melo icin Juve'ye teklifini 5'ten 7'ye cikardi. Juve 8 icin bastiriyor. Transfer bitmeye yakin.

'Sefer

'Sefer

Üye
heee heee o dediğinizden :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Ben Bir Galatasaray'lının Fenerbahçe Aleyhine Hiç Fenerbahçe Bölümünde Konu Açtığını Hiç Görmedim. Ama Bazı Fenerbahçe'liler Bizim Bölümü Adeta Mesken Eylemiş. Kendi Bölümlerinden Çok Bizim Bölüme Takılıyorlar...

Hayretle Seyrediyorum. Amaçlarınıda Anlamış Değilim:)

İyi Forumlar...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Açın arkadaşlar sizde gidin konu açın orda, kimse size neden burda "konu açıyorsun demez"
Konu açılsında konudaki yorumlar olumsuz olmasın, zaten sorun konuda değil konu içinde yazılan olumsuz eleştirler kışkırtmalar oluyor isteyen istediği yere konu açar sorun yok. :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Açın arkadaşlar sizde gidin konu açın orda, kimse size neden burda "konu açıyorsun demez"
Konu açılsında konudaki yorumlar olumsuz olmasın, zaten sorun konuda değil konu içinde yazılan olumsuz eleştirler kışkırtmalar oluyor isteyen istediği yere konu açar sorun yok. :)

düzgün tartıştıktan sonra sorun yok

- - - Eklendi - - -

SON DAKİKA/MELO: Unal Aysal:
"Juventus beni hayal
kirikligina ugratti. Teklifimizi
geri cektik, Melo'yu
almayacagiz. Belki 1 yil
kiralariz."

hidayet02

hidayet02

Üye

Zaten Eleştiriler Sonucu Tartışmalar Ortaya Çıkıyor. Vurgu Yaomak İstediğimde Buydu:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Konuda ego patlaması olmus pehh.Daha 2-3 gün önce Fenerbahçe bölümünde şikecilerin takımı baslıgını açan adamın amacı ne olabilir? Bu konunun neresinde var kıskırtma? Bitmeyen bir transfer söz konusu.Ama siz derseniz ki,bizim adımız çıktı artık ''Gs'da transfer bitmez'' diye o sizi baglar.Gs sayfalarını ziyaret etseniz fenerbahçeyle ugastıkları kadar nefes bile almadıklarını görürsünüz.Hal böyle iken burda tam tersinin söylenmesi de benim bi hayli sinirlerimi bozuyor.Hiçbir Fenerlinin de alakası oldugunu sanmıyorum bu altın bidon meloyla son derece itici bir futbolcu oynadıgı takım taraftarları dısında kimse sevmez.1-2 sene önce haber vardı melo 15 miyon ederim demis gs'lı bi arkadasla okuduk haberi hadi ordan sen kimsin de 15 milyon edicen kazma derdi ama simdi ohoo sanarsın İniesta.Selçuk 2 melo eder hem savunmada hem hücumda.Malum melo geride çakılı kalıyo..

hidayet02

hidayet02

Üye
Konuda ego patlaması olmus pehh.Daha 2-3 gün önce Fenerbahçe bölümünde şikecilerin takımı baslıgını açan adamın amacı ne olabilir? Bu konunun neresinde var kıskırtma? Bitmeyen bir transfer söz konusu.Ama siz derseniz ki,bizim adımız çıktı artık ''Gs'da transfer bitmez'' diye o sizi baglar.Gs sayfalarını ziyaret etseniz fenerbahçeyle ugastıkları kadar nefes bile almadıklarını görürsünüz.Hal böyle iken burda tam tersinin söylenmesi de benim bi hayli sinirlerimi bozuyor.Hiçbir Fenerlinin de alakası oldugunu sanmıyorum bu altın bidon meloyla son derece itici bir futbolcu oynadıgı takım taraftarları dısında kimse sevmez.1-2 sene önce haber vardı melo 15 miyon ederim demis gs'lı bi arkadasla okuduk haberi hadi ordan sen kimsin de 15 milyon edicen kazma derdi ama simdi ohoo sanarsın İniesta.Selçuk 2 melo eder hem savunmada hem hücumda.Malum melo geride çakılı kalıyo..

Farklı Düşünüyoruz Hocam:) Ben Sizin Foruma Mesaj Bile Yazmam. Size Yazmayın Demiyorum Ama Galatasaray Forumunda Her 5 Mesajdan En Az 2 si Fenerbahçeliler Tarafından Yazılıyor ve Her Mesaj Muhalefet Kokuyor...

:)

greenmile

greenmile

Üye
fenerlilere laf atan arkadaş çok komik zira gelip konu açmak yasak değil.Ama şunu belirtelim ki onun kafasından olanlar Fenerbahçe konularında olumsuz değerlendirme yapıyor ki bu daha bir tuhaf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...