Ve mutlu son geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Ve mutlu son geliyor!
Felipe Melo'nun menajerlik şirketi, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Galatasaray'ın bir süredir görüşme halinde olduğu ve anlaşmaya vardığı Felipe Melo için menajerlik şirketi Promoesport Bcn'den resmi açıklama geldi.

Daha önce Galatasaray ile yapılan Melo görüşmelerinin dondurulduğunu açıklayan Promoesport Bcn, bu kez Brezilyalı futbolcu için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklamada, "Galatasaray ile Felipe Melo transfer için her konuda anlaşmaya vardı. Melo, bunu duyurmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyor. Galatasaray ile Juventus ise şu anda anlaşmadı." denildi.

Melo'nun ağzından verilen açıklamada, "Galatasaray ile nihayet anlaşamaya vardım. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi için cumartesi günü hazırlıklara başlamak istiyorum. Juventus ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın da kısa bir süre içerisinde sağlanacağını umut ediyorum." ifadeleri kullanıldı.

Transferin şu anda başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst'e kaldığını belirten Melo, "Benim yeniden Galatasaray forması giyebilmem iki kulübün yöneticilerinin elinde" dedi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dün Melo ve Juventus'a son teklifini sunan Galatasaray yönetimi, anlaşma sağlanamadan İstanbul'a döndü.

Galatasaray'ın Felipe Melo transferi yılan hikayesine döndü. Torino'da bulunan sarı-kırmızılılar'ın kurmayları Juventus ve Felipe Melo'ya son teklifini sunarak anlaşma sağlayamadan İstanbul'a döndü.

Juventus kulübü ve Felipe Melo'nun menajeriyle yaklaşık 2 gündür yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiren Galatasaraylı yöneticiler, anlaşma zemini sağlayamadığı toplantılar sonunda son tekliflerini sunarak Türkiye'ye döndü.

TOP JUVE VE MELO'DA

Juventus kulübü'ne 6 milyon euroluk bir teklif sunan sarı kırmızılılar, İtalyan ekibinin 8 milyon'da ısrar etmesi üzerine geri çekildi. Yapılan araştırmalar sonunda fiyat artışının arkasında Melo'nun menajerlik şirketinin bulunduğundan şüphelenen yöneticiler, Brezilyalı yıldızın da futbolcu olan kardeşine "3 yıllık garanti kontratlı" takım bulma talebi üzerine rest çekti. Teklifi net bir şekilde reddeden Galatasaray, bundan sonra Juventus ve Felipe Melo'nun geri adım atmasını bekleyecek. Aksi takdirde üzerinde çalışmalara başlanan alternatif isimler için resmi girişimler başlayacak.

Ntvspor

India

India

Üye
    Konu Sahibi
ntvspora inanmıyorum daha resmi bir yerden açıklama gelsin öyle

ssercan

Üye
Melo ile anlaşıldıktan sonra gerisi boş. Kulüple elbet anlaşılır.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Melo anlaştığını twitter hesabından duyurdu. Kulüple anlaşılmadı galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...