iPhone 5'i boşuna beklemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5'i boşuna beklemeyin

[h=2]Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonunun "iPhone 5" ismiyle gelmeyeceği iddia edildi.[/h]
Apple'ın 12 Eylül'de lansmanını yapması beklenen yeni model iPhone'un isminin "iPhone 5" olacağı sanılıyordu. Ancak Techradar isimli sitede yer alan habere göre böyle bir şey söz konusu olmayacak.

Güvenilir kaynaklara dayandırılan habere göre iPhone 4S hali hazırda beşinci iPhone olma özelliğini taşıyor. iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPhone 4S sıralamasını takip eden Apple'ın "Yeni iPad" ile yaptığını "Yeni iPhone" ile tekrarlaması bekleniyor. Yani yeni iPhone'un iPhone 5 ismini taşıması düşük bir olasılık.

Günler önce Japonya'da faaliyet gösteren iLab isimli site, iPhone 5'e ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınladı. Fotoğraflara bakıldığında 4 inç'lik bir ekranı olan cihazın bağlantı yuvası diğer iPhone'ların aksine çok daha küçük bir yapıda bulunuyor. Ses ve Home butonlarında herhangi bir değişiklik göze çarpmazken, cihazın gerçekten iPhone 5'e ait olup olmadığı ise şimdiden merak konusu oldu.

BU FOTOĞRAFLAR YENİ iPHONE'A MI AİT

Kaynak:Hürriyet.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
konu için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
çakmadır o resimler çakma :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Zaten diyorduk ya İphone 5 ya da The New İphone :ok2:

• Beğen
Tepkiler: sharke2010
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
tahminen bundan sonrada extra iphone çıkar :hmmm

• Beğen
Tepkiler: sharke2010 ve MasteLaa
doctorrr

doctorrr

Üye
az çok tahmin edilen bişeydi bu :hmmm konu için :tşk:

Symbianize

Symbianize

Üye
Steve jobs gitti politika degisti cok agir calisiyo apple cok yavas

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bu telefon adı her ne olursa olsun cep telefonu gelişiminde çığır açacak gibime geliyor. Bundan sonra çıkacak telefonlar çok çok daha gelişmiş olacak ve büyük bir kapışma daha yaşanacak ve buna wp8 li modeller de dahil

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence 5 olarak cıkıcak yada new iphone resımler nekadar cakma olsada bu resımlere benzıycegıne emınım konu ıcın :tşk:

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Zaten beklenen şey telefon adı değil.Adının 5 ya da ne bileyim 4XS olması ne farkeder.İnsanların beklediği şey telefonun adı değil nitelikleri.Ayrıca :tşk:

• Beğen
cyber

cyber

Üye
bu telefon 2 yıl sonra da yeni iphone denilecek ne biçim bi isimlendirme var anlamadım

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
iyi adamdi

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
resimler çok gerçekçi duruyo

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Çok iyi adamdı çok :d:

qezma

qezma

Üye
Resımlerdekı alet cok kalitesiz yav :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk: konu için :)

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
konu için teşekkürler de ben bıktım bu iphone haberlerinden çıksa da kurtulsak amma çok yalan haber ve prototip resimler diye öne sürülen bisürü işsiz insanın yaptığı gereksiz içi boş tasarımlar çıktı. İyice kabak tadı verdi bu durum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt