Nokia N9 PR1.3 Güncellemesi Yayına Girdi

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
valla son çare olarak flaşlayın derim.

dawid

dawid

Üye
bilemiyorum ama biraz daha bekliycem daha once anna-belle guncellemeside boyle uzadi ama 2ay sonra falan geldi

dawid

dawid

Üye
yani benimki kayit disimi kutahyada ilk ben aldim ilk sunulanlar unutuldumu yoks

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
ya bu güncelleme bir bana mı gelmedi? halen gelmeyen var mı?

memolim83

memolim83

Üye
banada gelmedi

dawid

dawid

Üye
banada gelmedi nokia nin turkiye sayfasinda guncel surum pr1.3 gozukuyor cagri merkezini aradim adamlar pr1.2 diye tutturdu hic biseyden anlamiyor nokia turkiye ekibi

dawid

dawid

Üye
tam 29 gun sonra guncelleme geldi tel.i siyah /beyaz telle kafakafaya degistirecektim neyse face. tweet. youtube turkce olur diyordum olmamis neden ? boyle

memolim83

memolim83

Üye
bende bugün yükledim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bana da dun itibariyle geldi ama su ana kadar bildirim cubugundaki bip modu simgesi disinda hicbir fark goremedim telefonun hizi da ayni...

devel-su

Üye
Arayüzde bariz hızlanma var wireless da daha iyi. Ayarlar menüsü de hızlanmış.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
wireless biraz iyilesmis sanki ama aryuzde hizlanma ayni ya da benim telefon zaten hizliymis:) ...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi

devel-su

Üye
laglarda büyük ölçüde giderilme olmuş benim gördüğüm :)

Evet, bi uygulamadan çıktıktan hemen sonra ya da bi internet sıtesine tıklayıp gezgini arka plana attıktan hemen sonra ana ekranlar arasında kaydırma yaparken çok bariz takılma olurdu, artık neredeyse olmuyor takılmalar. Klasörler falan da açılırken küçük takılmalar olurdu, artık yok. Benim hoşuma gitti. İlginç bir şekilde evdeki modemle araları kötüydü, bazen bağlandığı halde 1 kb veri indiremezdim, mağazadan birşey indirmek için 3g'yi kullanmak zorunda kalırdım artık wireless'ı sorunsuz olmasa da kullanabiliyorum. Adam gibi geliştirilseydi çok daha harika olabilirdi Meego, yazık oldu.

pRime.

pRime.

Üye
proje bitirilmeseydi çok daha fazla optimize edilebilirdi n9. bu güncelleme daha çok cihazdaki uygulamaların buglarını büyük ölçüde azaltmış. telefon, facebook ve twitter başta olmak üzere. ana ekranlarda ise devasa bir fark göremedim. uygulamaları kapatınca ondan kaynaklı çok kısa takılmalar hala mevcut. sizi bilmiyorum ama bende 1.1'de de 1.2'de de aynıydı bu durum. cihazı her şeyde canlı multitasking yapmaya ayarlamışlar. her uygulamayı arka planda açık tutmaya çalışmak yerine uygulamasına göre bu işi yapsa hem şarj olarak hem de performans olarak daha verimli çalışabilirmiş telefon.

neyse, sadece 3 güncellemeyle bile harika bir işletim sistemi kullanıyoruz. :)

Üst Alt