Nokia N9 PR1.3 Güncellemesi Yayına Girdi

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yok bende N9 var zaten, sürekli mobil olduğum için profili düzenleyemedim henüz, siyah 16 gb var bende mavinin 64 gb lik olanini bulsam değiştiririm belki de...

- - - Eklendi - - -

ha bi de vatandan almışsa bize güncelleme niye gelmiyor, benimki de Tim den alınmış, henuz suite bakamadim gerci ama yanılmıyorsam arkadasa telefon uzerinden gözükmüş güncelleme, bende niye gozukmuyor...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok bende N9 var zaten, sürekli mobil olduğum için profili düzenleyemedim henüz, siyah 16 gb var bende mavinin 64 gb lik olanini bulsam değiştiririm belki de...

- - - Eklendi - - -

ha bi de vatandan almışsa bize güncelleme niye gelmiyor, benimki de Tim den alınmış, henuz suite bakamadim gerci ama yanılmıyorsam arkadasa telefon uzerinden gözükmüş güncelleme, bende niye gozukmuyor...

güncelleme neye göre dağıtılıyor bilen yok. Meegotürkiye de de bir çok kişiye gelmemiş yakında gelir güncellemede gözle görünür bişey yokmuş zaten

pRime.

pRime.

Üye
Prime senin beyaz N9 yurt dışı mı? ondan mı bize gelmedi henüz?

vatan bilgisayardan aldım.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

güncelleme bölge bölge yayınlanmıyor sanırsam. Mert arkadaşımız başka bir sıralamaya göre yayınlandığını tespit etmişti.

cozturk

cozturk

Üye
banada daha gelmedi.aceleye gerek yok zaten

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Ben de vatandan aldım bana henüz gelmedi.

mert_1047

mert_1047

Üye
Evet güncellemenin geliş sırasına dair bi bilgi edindim sizlerede sunayım. Ayalarlar hakkındada sürüm kodumuz 30.2012 diye başlayan kısımın(Örneğin benim sürüm numaram 30.2012.07-1_PR_006) en sonunda prdan sonraki kısım güncellemeyi cihaz üzerinden alacağımız sırayı veriyormuş. Benim numaram _006 bu demek oluyorki 6.dağıtımda güncellemeyi cihaz üzerinden alabileceğim. Şuana kadar cihaz üzerinden bildirim almadım ve kontrol ettiğimde cihaz güncel gözüküyor. Bu bilgi benim kanımca doğru. Ama yazılımım navifirmde mevcut. Belki bekleyen arkadaşlarınkide mevcuttur ama flashlamak cihazınızı garanti dışı bırakabilir. Pr 1.3'ün bugları çözümlemek adında gleen bir güncelleme olduğunu biliyoruz aceleye gerek yok arkadaşlar acelesi olan kendine güvenen navifirmde ürün kodunu bulup indirip cihazı flashlayabilir.

Not:Benim cihazım yurtdışı cihazıdır. Büyük ihtimal bilgisayardan flashlamam gerekecek nitdroid için open mode olduğumdan cihaz üzerinden güncelleme sorun verebiliyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Kusura bakmayin arkdslar ama oha demek geliyor icimden, cunku benim son rakam pr_427 ... Ne olcak simdi, 427 nci dagitimda mi alacam ben guncellemeyi? O dagitim da kimbilir ne zaman gelir ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kusura bakmayin arkdslar ama oha demek geliyor icimden, cunku benim son rakam pr_427 ... Ne olcak simdi, 427 nci dagitimda mi alacam ben guncellemeyi? O dagitim da kimbilir ne zaman gelir ...

kardeşim merak etme öyle tek tek dağıtılmıyordur vardır bir sistemi yakında gelir.

mert_1047

mert_1047

Üye

427 olmasi sizden once 427 ayri parti oldugu anlamina gelmez boyle cesitli seriler vardir telaslanmayin aceleye gerek yok. Gelir elbet. Bu bilgiyi sadece bir yerde gordum herkese birden Ota uzerinden guncelleme verilse asiri yuklenmeden serverlarda sorun yasanabildiginden boyle bir yola gidilmis olabilir bana mantikli geliyor banada henuz guncelleme gelmedi gelsede kurmayacagim simdilik.

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Banada gelmedi inşallah yakında gelir...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Nokia bu güncellemeyle meeGo'dan desteğini çektiğini açıklamış diye haberler var doğrumu ? :( :(

meg1ddo

meg1ddo

Üye
zaten destek vermiyordu, şimdi tamamen desteğini çekti, nokia linux ekibini dağıtmış onları espoo merkez binada ayrı bir birimde görevlendirmiş yanlış okumadıysam, yani meego yu geliştirecek resmi bir ekip yok artık nokiada, artık tek umudumuz geliştiriciler galiba...

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
zaten destek vermiyordu, şimdi tamamen desteğini çekti, nokia linux ekibini dağıtmış onları espoo merkez binada ayrı bir birimde görevlendirmiş yanlış okumadıysam, yani meego yu geliştirecek resmi bir ekip yok artık nokiada, artık tek umudumuz geliştiriciler galiba...

Bu kötü oldu işte :(

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Güncelleme gelmemesi çokda can sıkıcı değil. Telefon zaten güzel ve stabil. Uygulama konusu sıkıntı olur o alırkende belliydi zaten. Facebook Twitter takılırım nette dolaşırım diyenler müzik dinler keyfime bakar tasarımımla iphone ları saf dışı bırakırım diyenler için sorun yok.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N9 sahiplerine hayırlı olsun.

Arkadaşımın N9'unu bundan 4-5 gün önce güncelledim.. 200 küsür MB'tı. Sanırım bu PR 1.3 idi doğru mudur? (Yazılım koduna hiç bakmadım)
Şu an İzmir'de ve bana güncellemeden sonra bu telefon sanki kasmaya başladı gibisinden bişeyler söyledi.. Dedim ne gibi kasıyor?
Mesajlarda ve yazarken falan ağırlaştı sanki dedi!

Siz böyle bir şeye denk geldiniz mi? Bu arada çok mesajlaşır 3000 den fazla mesaj olduğuna eminim :)
??

pRime.

pRime.

Üye
çıktığı gün güncelledim ve hiç başıma gelmedi öyle bir şey. Arkadaşının mesajları çok dolu olduğundan yavaşlama yapıyor olabilir.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
O da bunda dert yanıyo zaten ya diyo 1200 lira bayılmışım yepyeni telefon daha şimdiden bu kadarcık şeyle kasacaksa yazık yani diyor
kendisi senelerdir 6630 kullanıyor adam ilk defa pahalı telefon gördü doğal olarak bu onu sinir etmiş :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
O da bunda dert yanıyo zaten ya diyo 1200 lira bayılmışım yepyeni telefon daha şimdiden bu kadarcık şeyle kasacaksa yazık yani diyor
kendisi senelerdir 6630 kullanıyor adam ilk defa pahalı telefon gördü doğal olarak bu onu sinir etmiş :D

4 çekirdekli alsın, anca keser :D

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Güncellemeyi yükledim donma vs. olmadı. Gayet güzel çalışıyor.

Üst Alt