MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Prime senin beyaz N9 yurt dışı mı? ondan mı bize gelmedi henüz?
Vatan dan almış. N9 un beyazı satılıyor Türkiyede hatta 64 gb alcaksan tek beyaz renk var.
yok bende N9 var zaten, sürekli mobil olduğum için profili düzenleyemedim henüz, siyah 16 gb var bende mavinin 64 gb lik olanini bulsam değiştiririm belki de...
- - - Eklendi - - -
ha bi de vatandan almışsa bize güncelleme niye gelmiyor, benimki de Tim den alınmış, henuz suite bakamadim gerci ama yanılmıyorsam arkadasa telefon uzerinden gözükmüş güncelleme, bende niye gozukmuyor...
yok bende N9 var zaten, sürekli mobil olduğum için profili düzenleyemedim henüz, siyah 16 gb var bende mavinin 64 gb lik olanini bulsam değiştiririm belki de...
- - - Eklendi - - -
ha bi de vatandan almışsa bize güncelleme niye gelmiyor, benimki de Tim den alınmış, henuz suite bakamadim gerci ama yanılmıyorsam arkadasa telefon uzerinden gözükmüş güncelleme, bende niye gozukmuyor...
Kusura bakmayin arkdslar ama oha demek geliyor icimden, cunku benim son rakam pr_427 ... Ne olcak simdi, 427 nci dagitimda mi alacam ben guncellemeyi? O dagitim da kimbilir ne zaman gelir ...
Kusura bakmayin arkdslar ama oha demek geliyor icimden, cunku benim son rakam pr_427 ... Ne olcak simdi, 427 nci dagitimda mi alacam ben guncellemeyi? O dagitim da kimbilir ne zaman gelir ...
zaten destek vermiyordu, şimdi tamamen desteğini çekti, nokia linux ekibini dağıtmış onları espoo merkez binada ayrı bir birimde görevlendirmiş yanlış okumadıysam, yani meego yu geliştirecek resmi bir ekip yok artık nokiada, artık tek umudumuz geliştiriciler galiba...

Bu kötü oldu işte![]()

O da bunda dert yanıyo zaten ya diyo 1200 lira bayılmışım yepyeni telefon daha şimdiden bu kadarcık şeyle kasacaksa yazık yani diyor
kendisi senelerdir 6630 kullanıyor adam ilk defa pahalı telefon gördü doğal olarak bu onu sinir etmiş![]()