Nokia N9 PR1.3 Güncellemesi Yayına Girdi

Sponsorlu Bağlantılar

ArAgOr

Üye
Daha da güzelleşecek elimizde ki cihazlar. Güncellemelerin arkası kesilmeyecek artık yeni meego Jollo ile daha neçi sorunlarımızı ortadan kaldıracaz arkadaşlar

cyber

cyber

Üye
pr 1.3 geldiğine göre nitroid beta çıkabilir

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Daha da güzelleşecek elimizde ki cihazlar. Güncellemelerin arkası kesilmeyecek artık yeni meego Jollo ile daha neçi sorunlarımızı ortadan kaldıracaz arkadaşlar

nasıl yani arkdaşım, söylediklerine heyecanlandım ama bi o kadar da anlamadım, meego jollo nedir? biraz daha acar mısın...

chuck33

Üye
nasıl yani arkdaşım, söylediklerine heyecanlandım ama bi o kadar da anlamadım, meego jollo nedir? biraz daha acar mısın...

Meego'yu devam ettirecek olan şirket Jollo. Nokia'nın Meego kısmında çalışanlar kurdu şirketi fakat Nokia'yla bir bağlantıları olmadığı için N9'a destek vermeyecekler.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
bir şekilde nokia n9 da yararlanır. Piyasada meego telefon artarsa, şirketler de oyun ve uygulamalarını meego için de yayınlarlar, iyi haber.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen oyun ve uygulamalar kullanılsa da yeter ama yeni sisteme gelecek şeyler n9 a da portlanabilir

meg1ddo

meg1ddo

Üye
pr1.3 ile hemen hemen sorunsuz bir cihaz oldu N9. oyun uygulama bolluğu olsun da cihaz güncellemesine gerek yok böyle memnunum cihazdan...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
pr1.3 ile hemen hemen sorunsuz bir cihaz oldu N9. oyun uygulama bolluğu olsun da cihaz güncellemesine gerek yok böyle memnunum cihazdan...

Aynen oyun ve uygulama her sene çıksın mesela her sene pes,fıfa,rf bizede çıksın o bile yeter :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
bu güncelleme halen bana gelmedi, deli etti :off: :vur

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bana da gelmedi daha :(

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
İsterseniz navifirm üzerinden ürün kodunuzu bulup flashlayabilirsiniz ama cihazınızın garanti dışı kalma durumu var.

ya garanti çok önemli değil açıkçası ama istiyorum ki kendisi desin güncelleyim mi abi diye, güncelle deyim. ama tık yok.

mert_1047

mert_1047

Üye
ya garanti çok önemli değil açıkçası ama istiyorum ki kendisi desin güncelleyim mi abi diye, güncelle deyim. ama tık yok.

Bana guncelleme bildirimi geldi ama istesemde guncelleyemem cunku nitdroid icin open mode kernel kullaniyorum. Dolayisiyla otadan guncellemek saglikli olmuyor cihaza tam flash (pr+emmc) atmam gerekiyor :)

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
naviden baktım ama benim ürün kodum yok orda black 16gb

dawid

dawid

Üye
arkadslar turkiyeye guncelleme gelecekmi yada turkiyeden alipta guncelleme gelen varmi

dawid

dawid

Üye
walla deli etti beklemek prime kardesim

Üst Alt