wp8li samsunglar gorundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Nokianın modellerini merak ediyorum ben.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
besim.farhan

besim.farhan

Üye
inşallah doğrudur işletme dediğin esnek olur biraz samsung gibi gereksiz kaprislere kapılmaz topluma hizmet sunup parasını da kazanır

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
hale bak herkes nokiayı bekliyor allah vere de guzel cihazlar cıkartırsa süper bir geridönüş yapıcak battı denen firma
:kıskıs:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
hale bak herkes nokiayı bekliyor allah vere de guzel cihazlar cıkartırsa süper bir geridönüş yapıcak battı denen firma
:kıskıs:

Valla öyle gözüküyor.Heleki o tarayıcı olayı ve Android'ten flash player'ın kalkması ile bir çok koyu android fanı bile Wp'ye iyi gözle bakmaya başladı.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Valla öyle gözüküyor.Heleki o tarayıcı olayı ve Android'ten flash player'ın kalkması ile bir çok koyu android fanı bile Wp'ye iyi gözle bakmaya başladı.
Wp8 ile flash player gelmesini istemiyorum acıkcası.çünkü hem sistemi yavaşlatıyor hem de bataryayı sömürüyor.mobil platformlardan bir yıla kalmaz kalkar flash çünkü güncellenmeyince symbiandaki flash lite gibi olucak.html5 in flasın yaptıklarını yapamadığı blr gercek ama html5 te gelişiyor ve yetenekleri artıyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

bi batıramadılar Nokia'yı abi.
O o kadar basit degil gökçen'im 40/50bin calışanı olan bir firmadan bahsediyoruz.işten cıkarılacak 10bin kişinin bir yıllık maliyeti bile firmayı birkac yıl daha ayakta tutmaya yeter sonucta işten cıkarılan bu kadar işci atıl kapasiteydi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Wp8 ile flash player gelmesini istemiyorum acıkcası.çünkü hem sistemi yavaşlatıyor hem de bataryayı sömürüyor.mobil platformlardan bir yıla kalmaz kalkar flash çünkü güncellenmeyince symbiandaki flash lite gibi olucak.html5 in flasın yaptıklarını yapamadığı blr gercek ama html5 te gelişiyor ve yetenekleri artıyor

Kısa vadede en azından bu 1-2 sene içerisinde flash player'ın sadece Wp'de olacak olması aşırı büyük bir avantaj bence.Ayrıca çıkacak telefonların özellikleri çoğu masaüstü bilgisayardan daha iyi orjinal IE10 bu yüzden çok çok başarılı olacaktır bu kadar başarılı bir tarayıcıda ise bence flash player bir ayak bağı, eksi değilde büyük bir artı olarak gelecektir.IE10'u çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama bence çok büyük bir devrim bu ve en azından tarayıcısı bile alınması için bir sebep olacak Wp'nin.Tabi bu benim düşüncelerim fazla heyecan yapmış ve farkında olmadan. abartıyor olabilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
benim icin asil onemli olan microsoftun wp8 ile ucuncu parti tarayicilara serbestlik vermesi olucak. Bu ayni zamanda ie10'un gelişimi icin de itici bir guc olucaktir. Yoksa mevcut ie9 mobile ile cogu ust segment telefondaki tarayicilara hiz olarak kafa tutabilirken ie9dan iki kat fazla html5,dort kat fazla java script destekli ie10 fazla bile gelicektir. Son olarak ie10dan en buyuk beklentim upload desteginin eklenmesidir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
benim icin asil onemli olan microsoftun wp8 ile ucuncu parti tarayicilara serbestlik vermesi olucak. Bu ayni zamanda ie10'un gelişimi icin de itici bir guc olucaktir. Yoksa mevcut ie9 mobile ile cogu ust segment telefondaki tarayicilara hiz olarak kafa tutabilirken ie9dan iki kat fazla html5,dort kat fazla java script destekli ie10 fazla bile gelicektir. Son olarak ie10dan en buyuk beklentim upload desteginin eklenmesidir.

Kesinlikle.Ben bu Wp8 W8 entegrasyon ile bilgisayardaki çoğu uygulamanın ve hatta orjinal haldeki tarayıcıların Wp8e yağacağını düşünüyorum ki böyle olursa diğer hiç bir sistemde olamayacak bir market oluşur.Sadece sayı bakımından değil kalite bakımındanda.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
en son mozilla windows8deki metro arayuzune uyma konusunda direniyordu ama o da metro arayuzlu firefox tarayicisini windows8 icin tanitmişti. Aslinda burada birazda microsoftun uygulamalara getirdigi metro arayuzune uymluluk şarti uygulama cikişini yavaşlatiyor ama windows'un buyuklugu ve kullanici kitlesinin genişligi firmalari bu konuda mecbur birakip direnmeleri engelliyor. Microsoft yeni mail hesab olan outlook.com'u tanittigi andan itibaren 6 saat icinde bir milyon kişi aktivasyon yapti. Yani sistemin buyuklugu firmalari mecbur birakiyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yahu bu güzel haberleri almak çok hoş :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt