OttomaN TigeR
Üye
Aynen.üstteki cihaz fena değil abi Nokia bunun altında kalırsaolsun
- - - Eklendi - - -
.
onu Ali Abi ye ilk söyleyen benim zatenBen gırgırındayım işin fansung cular gelcek mi dedim gelmediler
![]()
Aynen.üstteki cihaz fena değil abi Nokia bunun altında kalırsaolsun
.
onu Ali Abi ye ilk söyleyen benim zatenBen gırgırındayım işin fansung cular gelcek mi dedim gelmediler
![]()
Nokianın modellerini merak ediyorum ben.

Belli de olmaz tepe cihazları beklerken orta segmentler de aklınızı başınızdan alabilir.
Tepe cihazı 2013 ilk çeyrekte çıkacak diyorlar ona üzülüyorum![]()
Belli de olmaz tepe cihazları beklerken orta segmentler de aklınızı başınızdan alabilir.

O degil de ben hangi cihazı alıcam ortam iyice karışıcak inşallah nokia purewiev lumlaları fazla geciktirmez
E öyle tabi ama tepe cihazı bekleyeceğim bu garanti![]()
O degil de ben hangi cihazı alıcam ortam iyice karışıcak inşallah nokia purewiev lumlaları fazla geciktirmez
hale bak herkes nokiayı bekliyor allah vere de guzel cihazlar cıkartırsa süper bir geridönüş yapıcak battı denen firma
![]()
Wp8 ile flash player gelmesini istemiyorum acıkcası.çünkü hem sistemi yavaşlatıyor hem de bataryayı sömürüyor.mobil platformlardan bir yıla kalmaz kalkar flash çünkü güncellenmeyince symbiandaki flash lite gibi olucak.html5 in flasın yaptıklarını yapamadığı blr gercek ama html5 te gelişiyor ve yetenekleri artıyor
Valla öyle gözüküyor.Heleki o tarayıcı olayı ve Android'ten flash player'ın kalkması ile bir çok koyu android fanı bile Wp'ye iyi gözle bakmaya başladı.
hale bak herkes nokiayı bekliyor allah vere de guzel cihazlar cıkartırsa süper bir geridönüş yapıcak battı denen firma
![]()
O o kadar basit degil gökçen'im 40/50bin calışanı olan bir firmadan bahsediyoruz.işten cıkarılacak 10bin kişinin bir yıllık maliyeti bile firmayı birkac yıl daha ayakta tutmaya yeter sonucta işten cıkarılan bu kadar işci atıl kapasiteydi
bi batıramadılar Nokia'yı abi.
Wp8 ile flash player gelmesini istemiyorum acıkcası.çünkü hem sistemi yavaşlatıyor hem de bataryayı sömürüyor.mobil platformlardan bir yıla kalmaz kalkar flash çünkü güncellenmeyince symbiandaki flash lite gibi olucak.html5 in flasın yaptıklarını yapamadığı blr gercek ama html5 te gelişiyor ve yetenekleri artıyor
benim icin asil onemli olan microsoftun wp8 ile ucuncu parti tarayicilara serbestlik vermesi olucak. Bu ayni zamanda ie10'un gelişimi icin de itici bir guc olucaktir. Yoksa mevcut ie9 mobile ile cogu ust segment telefondaki tarayicilara hiz olarak kafa tutabilirken ie9dan iki kat fazla html5,dort kat fazla java script destekli ie10 fazla bile gelicektir. Son olarak ie10dan en buyuk beklentim upload desteginin eklenmesidir.
bi batıramadılar Nokia'yı abi.