Snapdragon 800 Ile “samsung Galaxy S4″ Avrupa’da Yerini Almaya Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 800 Ile “samsung Galaxy S4″ Avrupa’da Yerini Almaya Hazırlanıyor
Güney Kore devi Samsung, akıllı telefon pazarında mücadele eden ve son dönemde ki performansı ile de gittikçe daha başarılı olan bir şirket. Bir çok farklı donanım segmentinde mücadele etse de en başarılı olduğu segment akıllı telefonlar. 2013 senesine baktığımızda iki önemli amiral gemisi Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 ile ses getirmişti.



Samsung‘un amiral gemisi Galaxy S4 geçtiğimiz Nisan ayında satışa sunulmuştu. GT-I9505 model numarasına sahip modelin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 pikselçözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 1.7Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait 300 işlemcili Qualcomm Snapdragon 600yonga setinden güç alıyor.

2GB sistem belleği yanı sıra 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasite seçenekleri ile sunulan akıllı telefonun arka yüzünde 13MP, ön yüzünde de2MP kamera yer alıyor.

Ayrıca ülkemizde de satışa sunulan başka bir versiyon daha bulunuyor. Bu versiyon Exynos 5 Octa yonga setini kullanıyor ve GT-I9500 model numarasına sahip.

Son dönemde Snapdragon 800 üzerinde çalışan üst seviye modellerin çıkışı ile Samsung Galaxy S4 karşılaştırmalı testlerde geride kaldı. Bu durumu ortadan kaldırmayı amaçlayan Samsung, Galaxy S4 akıllı telefonunun yonga setini güncelleyerek, Qualcomm Snapdragon 800 ile sunmayı amaçlıyor.

Daha önce Güney Kore‘de Snapdragon 800‘lü Galaxy S4 LTE-Amodelini sunan firma şimdi de Avrupa‘da Galaxy S4 LTE+ olarakSnapdragon 800 içeren Galaxy S4 akıllı telefon modelini satışa sunmayı planlıyor.

Henüz satış fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bilgi bulunmasa da Samsung‘unGT-I9506 model numarasına sahip bu yeni modeli Samsung‘un Almanyaresmi sitesinde ortaya çıktı. Özelliklere ulaşabilirsiniz. Çok yakında sunulması bekleniyor.

Snapdragon 800 ile “Samsung Galaxy S4″ Avrupa’da yerini almaya hazırlanıyor
 
Son düzenleme:


fk555897

fk555897

Üye
Biraz geç oldu sanki.
 
PriZm

PriZm

Üye
Yine bir ara model daha...:zzz:
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
erko merko

erko merko

Üye
Türkiye'ye gelirse düşünmeden alırım.
 
Invoke

Invoke

Üye
"a sahip olan akıllı telefon 1.7Ghz saat hızında dört çekirdekliKrait 300 işlemcili Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç alıyor."

Snapdragon 800 krait 400 ve 2ghz değil mi? Bunlar sanki snap600'ün özellikleri ? :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve ANIL

partyhard

Üye
Maxicep editorleri(!)
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Düzelttim arkadaşlar :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Guzel
 
LimePie

LimePie

Üye
Türkiyeye gelirmi acaba ?
 
ravenas

ravenas

Üye
Bu telefon Türkiye'ye gelir mi gelirse hiç s4 almıyım bunu bekliyim ben :D
 
Invoke

Invoke

Üye
S5'e daha var ya Mart gibi tanıtılacak o o zamana kadar ben s4 alayım o beni idare etsin s6 çıkar s5 alırız öğrenci adamız fazla para yok :D :kop2::kop2:

Madem öğrenci adamsın, bu snapdragonlu s4 gelse, s4'ün şuanki parasıyla mı gelecek sanki 2binle gelir :D
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
ravenas

ravenas

Üye
Madem öğrenci adamsın, bu snapdragonlu s4 gelse, s4'ün şuanki parasıyla mı gelecek sanki 2binle gelir :D
İşte o zaman 2 bin TL yi nereden bulacam ben soru burada ben s4 almak için para biriktiriyom ve s3'ü satarak alacam zaten s4 çıkalı çok oldu fiyat ucuzladı yeni alacam işte s5 çıkar s6 çıkmaya yakın fiyat ucuzlar alırız :D
 


Üst Alt