Çok Kararsızım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Çok Kararsızım...
iyi günler 17 yaşında lise 4 öğrencisiyim. malum derslerde mesajlaşıyoruz yoksa vakit geçmiyor :D şimdik 9900 alsam rahat rahat alsan mesajlaşırım, s2 alırsam biraz zor olacak malum ekranı büyük. e biraz da sık sık mesajlaşırım arada da face falan girerim öyle çok nette falan gezinmem.çok kararsız kalınca sizlere sormak istedim. samsung galaxy s2 mi yoksa 9900 arasında çok kaldım. 9900 ele büyük oturaklı bir telefon s2 ise daha büyük... siz hangisini önerirsiniz 9900 mı s2 mi ? blackberry açıkcası bi havası var. siz olsanız hangi modele karar kılardınız ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Oyun amacın yoksa s2nin sunduğu ram ghz pek birşey ifade etmez.Uygulama da istemiyorsan blackberry.Ama mesaj içinde o kadar para verilmez be

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyunla işin varsa SII al. Oyunla aram yok diyorsan kesinikle BB.

- - - Eklendi - - -

İz[Mir]Kan;5053719' Alıntı:
Oyun amacın yoksa s2nin sunduğu ram ghz pek birşey ifade etmez.Uygulama da istemiyorsan blackberry.Ama mesaj içinde o kadar para verilmez be

bunun face'i var twitter'ı var fotoğraf eklemesi var. Aslında Curve 8520 bile yeter :hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
Oyun & uygulama derdin yoksa bb8520 bile senin için yeter :oke:

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
9900 os7 yüklü olduğu için daha farklı uygulamalar içermekte :) oyun öyle arada yani ağım şahım oyun olsun vs istemem açıkcası yeter ki ekran zamanla hassasiyetini kaybetmesin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
9900 os7 yüklü olduğu için daha farklı uygulamalar içermekte :) oyun öyle arada yani ağım şahım oyun olsun vs istemem açıkcası yeter ki ekran zamanla hassasiyetini kaybetmesin

kaybetmez kaybetmez

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
s2 çok güzel harika bir telefon da büyük derste çok atraksiyonlu dakikalar geçer :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
sabaru seni ikna ettigimi dusunuyordum :D bb 9900 cok iyi de sirf derste buyuk durur diye bb alacaksan paraya yazik.bb de cidden iyi de uygulama ve oyunu unut..

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
sabaru seni ikna ettigimi dusunuyordum :D bb 9900 cok iyi de sirf derste buyuk durur diye bb alacaksan paraya yazik.bb de cidden iyi de uygulama ve oyunu unut..
evet aklımı çalmıştın mastelaa ama işte daha alamadım para biriktiriyorum falan filan uzun hikayeler :D uygulama oyun yokda zaten bilgisayar bölümü öğrencisiyim oyun moyun sıktı artık olsada böyle zaman geçirmeli bir şey lazım gittiiğin her yerde ortamda pc var zaten bir de fotoğrafçılık yapıyorum aynı zaman da o yüzden öyle oyun falan aram yok. 5130 kullanıyorum şuan büyük bir çağ atlayacam sonuçta :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence amacın mesajlaşmak ise kesinlikle 600 tl'nin çok da üstüne çıkma derim SII'ye isteklerin doğrultusunda verilen paraya yazık olmuş olur. Mesaj ve facebook önemliyse

modellerine bak derim
Benim isteklerin doğrultusunda tavsiye edeceğim model hem dokunmatik hem de klavyeli modelidir.

O-Xan

O-Xan

Üye
SII alıp hem parana hem telefona yazık etme oyun, uygulama derdin yoksa. Madem mesajlaşırım diyorsun Qwerty klavye senin için en iyisi. Parana kıymak istiyorsan 9900 al, ama bence Curve 8520 senin işini görür.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet aklımı çalmıştın mastelaa ama işte daha alamadım para biriktiriyorum falan filan uzun hikayeler :D uygulama oyun yokda zaten bilgisayar bölümü öğrencisiyim oyun moyun sıktı artık olsada böyle zaman geçirmeli bir şey lazım gittiiğin her yerde ortamda pc var zaten bir de fotoğrafçılık yapıyorum aynı zaman da o yüzden öyle oyun falan aram yok. 5130 kullanıyorum şuan büyük bir çağ atlayacam sonuçta :D
Dediğini anladım da S2 de zaten her şey yapabilirsin..BB de yapabileceklerin kısıtlı.

15097

15097

Üye
9900 al.SII'yi derste ne yapacaksın?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
9900 al.SII'yi derste ne yapacaksın?
Yok artık yahu 9900 ü ne yapacak ki derste.. :zzz: 9900 kötü demiyorum elbette sosyal ağlar ve mesajlaşma için en iyisi ama bunlara bence bu kadar değmez daha az segmentte de yapabilir bunları.

doctorrr

doctorrr

Üye
iphone 4s al :p

abandonware

abandonware

Üye
amacın yanlız mesaj ve face ise nokia 603 öneririm.

longway

longway

Üye
Tabiki s2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt