Amaru Shady
Üye
Ağa mıktatısmıyım neyim neden her cevabıma bi smiley koyuyosun![]()

Ağa mıktatısmıyım neyim neden her cevabıma bi smiley koyuyosun![]()

yok ölmemiş hatta tommy vercetti nin senaryoda olduğunu bile söylüyorlarolmaz tabi gta vice city 80lerde geçiyodu yıl 2012 dede oldu artık tommy![]()
tamam işte adam dede olmuş
yok ölmemiş hatta tommy vercetti nin senaryoda olduğunu bile söylüyorlar![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

dede değil Godfather
tamam işte adam dede olmuş![]()

dede değil Godfather![]()

hayır godgrandfather![]()
bak şimdi aklıma bişey geldi VINEWOOD yazıyo orda bunlar birleşip büyük uzun bi bina vardıya san andreasta onu patlatıcak olmasınlar hikaye hakkında aklıma müthiş fikirler geliyo 
bak şimdi aklıma bişey geldi VINEWOOD yazıyo orda bunlar birleşip büyük uzun bi bina vardıya san andreasta onu patlatıcak olmasınlar hikaye hakkında aklıma müthiş fikirler geliyo
![]()

Aklıma gelmedi değil fifa da da aklıma geliyo fikirler mesela sahaya yabancı madde atan taraftar atkı sallayan taraftar falan
sen harcanıyosun burada bence raksıtar'a sivini gönder hemen![]()
Bide hikayede claude olurmu acaba claude kim derseniz GTA 3 teki adam 
![]()
Aklıma gelmedi değil fifa da da aklıma geliyo fikirler mesela sahaya yabancı madde atan taraftar atkı sallayan taraftar falanBide hikayede claude olurmu acaba claude kim derseniz GTA 3 teki adam
![]()
sen maşallah tüm gta serisini oynadın galiba ben bir tek vice cityyi oynadım hala da oynuyorum 
Hepsini oynadım bir süre özellikle san andreas ve vice city ama diğerlerine alışamadım gta ıv yi sevdim çok sevdim ama pc kaldırmıyor maalesef
beşiktaşlılar da sahaya atlet atar falansen maşallah tüm gta serisini oynadın galiba ben bir tek vice cityyi oynadım hala da oynuyorum
![]()
internet kafede online oynuyoruz bizde
gta 3 üde oynadık işte bişeyler yaptık 
Fikir değil hayal et yeter.Şimdi dersin hayalgücün çok geniş diye hayal gücünün büyük olması daha iyi bir şey.Sen hiç hayal etmeden yapılan bişey biliyormusun fifa mesela adamlar böylemi demiş hadi futbol oyunu yapalım oynasınlar hayal etmişler tutarmı tutmazmı ne yapalım ne edelim top ne renk olsun diye.
büyük fikir adamı
Bilgisayarının nimetlerinden yararlanmıyosun yani evet bi anlamda dediklerin doğru ama sövmembenim bilgisyar kaldırıyo ama ben oynamıyorum tam sövülecek adamım![]()

Fikir değil hayal et yeter.Şimdi dersin hayalgücün çok geniş diye hayal gücünün büyük olması daha iyi bir şey.Sen hiç hayal etmeden yapılan bişey biliyormusun fifa mesela adamlar böylemi demiş hadi futbol oyunu yapalım oynasınlar hayal etmişler tutarmı tutmazmı ne yapalım ne edelim top ne renk olsun diye.
- - - Eklendi - - -
Bilgisayarının nimetlerinden yararlanmıyosun yani evet bi anlamda dediklerin doğru ama sövmem![]()

Hayal adamları sövmez gerçeğini gösterir ama oralarına girmiyorum
hayal adamları sövmez![]()
neyse dediğim gibi gta 5 çok acayip bi oyun olacak 
O kadar kaliteli bir bilgisayarın var max payne 3 oynuyabiliyosun ve gta vice city mi oynuyosun dur tahmin ediyim helkopterle binaya bomba koyma bölümünde kalmışsındırçıksın alıp oynayacağım gta 5i haa yine de beni elimdekilerden hiç faydalanmayan keriz sanmayın max payne 3 alıp bitirmiş adamım ben![]()
![]()

O kadar kaliteli bir bilgisayarın var max payne 3 oynuyabiliyosun ve gta vice city mi oynuyosun dur tahmin ediyim helkopterle binaya bomba koyma bölümünde kalmışsındır![]()
ben sırf o bölümü geçeediğim için 7 yıl önce bırakmıştım
şimdi yükledim ama görev kalmadı
aslında var da bir yer alıyorum mesela malibu anca onun görevlerini yapıyorum
şimdi de film şirketini aldım oradayım
ne kadar kalmış bitmesine?
ax paye 1'i de yükledim de bilgisayar illallah dedi artık çalışmıyo max payne 
hayırben sırf o bölümü geçeediğim için 7 yıl önce bırakmıştım
şimdi yükledim ama görev kalmadı
aslında var da bir yer alıyorum mesela malibu anca onun görevlerini yapıyorum
şimdi de film şirketini aldım oradayım
ne kadar kalmış bitmesine?
- - - Eklendi - - -
ayrıca fifa 2007 de oynuyorum aradaax paye 1'i de yükledim de bilgisayar illallah dedi artık çalışmıyo max payne
![]()