GTA V Karakterler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hee onu yaptım :D yaa bişey sorcam hani bir striptiz salonu var ya orayı aldım ama ben oradan asıl para kazanıcam :hmmm görev çıkmadı :(

- - - Eklendi - - -

Diazla falan görüşmeye başladınmı sık bir şekilde malibu falan diyosun ortalarına gelmiş belkide geçmişsin biraz max payne 1 de oynadım dayımın pcsinde oyuna başlayınca hastaneden çıkmadım ama :ehe

malibu bitti çoktan :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
hee onu yaptım :D yaa bişey sorcam hani bir striptiz salonu var ya orayı aldım ama ben oradan asıl para kazanıcam :hmmm görev çıkmadı :(
Ordan görev çıkmıyo diye biliyorum :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Diazla görüşüyomusunuz onun evine gittinmi hiç.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

odaya gidip dans izliyordun galiba :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
dondurma tükkanını da aldım :D o malikane çoktan benim zaten :D phili'in yerini de aldım gibi (para gelmiyo :()

- - - Eklendi - - -

Ordan görev çıkmıyo diye biliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Diazla görüşüyomusunuz onun evine gittinmi hiç.

onun evi nerede şu malikane mi?

- - - Eklendi - - -

odaya gidip dans izliyordun galiba :ehe

izle izle sıkıldım :D bir de ramazanda... Tövbe tövbee :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
dondurma tükkanını da aldım :D o malikane çoktan benim zaten :D phili'in yerini de aldım gibi (para gelmiyo :()

- - - Eklendi - - -

Oyun bitmiş o zaman eğer evde çatıştıysan bitmiş oyun :D[video=youtube;NCIgzZU5nWI]http://www.youtube.com/watch?v=NCIgzZU5nWI[/video]

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

izle izle sıkıldım :D bir de ramazanda... Tövbe tövbee :D

aç 20 dk kadar izliyordu galiba. Aç bırak evde takıl o kadar sonra devam et :ehe

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
GTA V de son model İnfernus la gezicez uçak ta kullanılıcak fragmanda uçak uçuyodu çünkü :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle olacak karakterler açıklandı zaten

GTA 5 BİLGİLERİ

Chico Vialpando, arabaları, kadınları ve parayı seven, 20 yaşında bir genç. Şimdiye kadar hayatta şanslı olmayı başarabilmiş biri.

Kuzeni Leo ise, 1992 yılında babası Carl Johnson'ın ölümcül bir şekilde vurularak yara alması ve annesi Denise Johnson'ın 1995 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından yetim kalıyor. Üstelik Leo'nun hiç de parası yoktur.

Chico, gün geçtikçe sokak çetelerine katılması için çevresinden baskı görüyor, ancak böyle bir kararı henüz verebilmiş değildir. Öte yandan ailesini ve maddi durumlarını da düşününce, bunun iyi bir fikir olabileceğini söylemeye başlar. Aynı zamanda kuzeni Leo'ya da yardım etmek istiyordur.

Maddi sıkıntılar dedik, çünkü o esnada Chico'nun babası Cesar işlettiği garajda işler pek de iyi gitmemeye başlar. Hatta bu sebeple Vice City'ye kaçmayı bile düşünür babası . Bu arada Cesar, Chico'yu Carl Johnson'ın hikayeleriyle büyütmüş, sokaklarda yaptığı temizlikleri bir bir anlatmıştır. Bu da Chico'yu etkileyen bir faktördür.

Şans, doğru zaman ve para varsa gerçekten şanstır. Chico, tam da bu kötü dönem esnasında Toni ile tanışıyor. Toni, başarısız bir evlilik ve iki çocuğun ardından Los Santos'a yeni bir başlangıç ve tabii ki iş için geliyor. Bu tanışma da Chico'nun hayatında yeni bir şanslı dönem anlamına geliyor olabilir. Böylece hem kuzenine yardım alabilir, hem de dağılmak üzere olan ailesini tekrar toparlayabilir.

gta5 karakterleri-

ana karakter:CHICO VIALPANDO-20 yaşında

diğer karakterler:
CESAR VIALPANDO(bu adamı gta sa da kendl ın sevgilsi olarak hatırlıyoruz)
KENDL VIALPANDO(eski soyadı JOHNSON ve gta sa daki cesarın sevgilisi)
LEO JOHNSON
TONI CIPRIANI(bu adamı gta3 ve lcs den hatırlıyoruz)
JOEY FARRINGO
FRANK BASTACCI
GREG MACILVOY
ELI PAYNE
VERONICA FANNING
REGGIE WILSON
CHUCK ‘DADDY’ LOW
DEX KINTON
HOSÉ GONZALES
AGENT 69 (ajan69)
CINDY BUCKSTUD
ED WALLBERGER

tempestshine

tempestshine

Üye
ben daha gta 3 deyim yaw :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt