GTA V Karakterler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
GTA V Karakterler.
Beyler sizce GTA V deki karakterler ne olacak hikaye nasıl olacak ben fragmanda VINEWOOD yazısını gördüm bide cj e benzeyen bi adam koşuyodu bence bu hikayede cj dönecek ve yine pis işlere bulaşacak sizce?

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
Her şey olabilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ve benim pc yine kaldırmayacak:D Yerleşirsem alacam bi tane gta beşlik:)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya en son gta san andreas oynyabildim :(
Aynı kader ama ben arkadaşlarla internet kafeye gidip LAN üzerinden online oynadım acayip sarıyo varya arabasına bi roket çaktım gelirken atladı arkadaş roket patladı arabaya gelince kaçarken yakalandı uçmaya başladı havada inşallah gta 5 de adamlar kukla gibi olur çok eğlenceli oluyo :D

fnldstntn

Üye
Karakter Cj olmayacak bi ön incelemesini izlemiştim hikayeyi ve karakteri tanıtıyordu sanırım BSC de idi...

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye
cj olsaydı iyidi san andreas ın hikaye süperdi duygulandığım anlar bile oldu o ballas la az mı savaştık az mı uçak uçurduk :D
tempenny nin ağzına silahı dayıyoduk ya hani :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

tempenny nin ağzına silahı dayıyoduk ya hani :D
Aynen ya bazı bölümler zorladı biraz beni başlarında içki dükkanı soyuyoruz da bizden önce gelip soyuyolar bizde atv ile kovalıyoruz onları o bölüm zorladı beni en çok :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
tommy vercetti olabilir :P:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
tommy vercetti olabilir :P:
O olmaz gibime geliyo ama gta IV de hepsinin adı bir duvarda yazıyodu belki bu hikayede hepsi birleşiyor ve büyük bir soyguna kalkışıyodur Fast Five deki gibi :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
olmaz tabi gta vice city 80lerde geçiyodu yıl 2012 dede oldu artık tommy :ehe

55lim

Üye
bunu indirebilecegmz yer varmı

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
olmaz tabi gta vice city 80lerde geçiyodu yıl 2012 dede oldu artık tommy :ehe
Belki torunu falan gelir bellimi olur babasının çektiği acıların intikamını almak için :D GTA V Istanbul Traffic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt