[Mod] Enable hidden Menu icons

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[Mod] Enable hidden Menu icons
İstek Üzerine

telefonunuzdaki Cihaz Yöneticisi, Usb, Wifi, Bağlantı Yöneticisi ve temalar kısayollarını oluşturmanızı sağlar. Rar içinden çıkan txt dosyasın C/Private/10202be9 klasörünün içine kopyalayın deiştirilsinmi diye sorarsa ewet deyin somayabilirde bende sormadı. Teli restart yapın yada garanti olsun güç butonundan kapatıp açın. Artık ana ekranda kısayol ekle dediğinizde üstte saydıklarımıda görüp ekleyebileceksiniz. Sadece hackli teller içindir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, alici-35 ve sLeepLe

burakkk97

Üye
cok sagol abi :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Güzel bişeymiş bende bunu düşünüyodum temaları ekrana koymayı ama extra buttonu kullandıktan sonra gerek kalmamıştı ama usp lazım ekrana valla bazen depolama bazen ovi suit olarak gerekiyo onun içinde ayarlara gir yap uzun geliyodu :) Teşekkürler kardeş :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
yüklediğim cfw de zaten var.ekran parlaklığı usb vs. de olursa süper olur.:tşk:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:
güzel bir paylaşım oldu gerekli birşeydi

• Beğen

THe_PRoTeCToR

Üye
ekran görüntüleri senin telden mi..

- - - Eklendi - - -

ayrıca teşekkürler..

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bişeymiş bende bunu düşünüyodum temaları ekrana koymayı ama extra buttonu kullandıktan sonra gerek kalmamıştı ama usp lazım ekrana valla bazen depolama bazen ovi suit olarak gerekiyo onun içinde ayarlara gir yap uzun geliyodu :) Teşekkürler kardeş :)

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

yüklediğim cfw de zaten var.ekran parlaklığı usb vs. de olursa süper olur.:tşk:

herkes cwf yükleyemiyo benim gibi beceremeyenlerde war :) rica ederim.

- - - Eklendi - - -

:tşk:
güzel bir paylaşım oldu gerekli birşeydi
aynen kardeş gerçekten gerekliydi. Rica ederim.

- - - Eklendi - - -

ekran görüntüleri senin telden mi..

- - - Eklendi - - -

ayrıca teşekkürler..
ewet kardeş benim tel :) rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
yaren_dede

yaren_dede

Üye
yalnız bende bir değişiklik olmadı acaba yapabilen varmı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yalnız bende bir değişiklik olmadı acaba yapabilen varmı

telefonu kapatıp açtn mı? yoksa basit restart mı yaptın belki ondan kaynaklı olabilir ben güç butonundan kapattım sonra açtım geldi.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
restart ve güç butonu kapatıp açtım ama olmadı
birde klasöru atınca değiştirilsinmi diye sormadı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
restart ve güç butonu kapatıp açtım ama olmadı
birde klasöru atınca değiştirilsinmi diye sormadı

o bende de sormadı zaten bulduğum yerde diyodu sorarsa değiştirin diye modifiyeli cwf ler için sanırım. walla kardeş bilemiyorum dediim gibi önizlemeler benim telden önce txt dosyasını gerekli yere attım kısayol ekleye baktım bi deişiklik yok aklıma kapatmak geldi kapatıp açtım açıklamada yazılanların hepsi geldi kısayol ekle ye hatta aygıt yöneticisi yok sandım meğer cihaz yöneticisi olarak gözüküyomuş :) senin sorun nerde bilemiyorum muhakkak telefonla alakalı bişey war.

tempestshine

tempestshine

Üye
bende de değiştirilsin mi diye sormadı.dikkat ettin mi? sayılara falan

alici-35

alici-35

Üye
Bendede deyişen bişey olmadı maalesef ???:bilmm

tempestshine

tempestshine

Üye
talimatları doğru takip ettiniz mi?
txt dosyasını == > c/private/10202be9 klasörüne atıcaksınız.
sonrada restart bu kadar basit :)

• Beğen
Tepkiler: alici-35
alici-35

alici-35

Üye
Aynen kardeşim dediğin gibi yaptım fakat bişey deyişmedi ayrıcada 10202be9 bu dosya benim telde mevcut değildi bende komple bu dosyayla birlikte atım iyi fikir dimi ama gene deyişmedi :bilmm

tempestshine

tempestshine

Üye
c:/private içinde yok muydu? :allalla:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşim dediğin gibi yaptım fakat bişey deyişmedi ayrıcada 10202be9 bu dosya benim telde mevcut değildi bende komple bu dosyayla birlikte atım iyi fikir dimi ama gene deyişmedi :bilmm

o klasörün olmaması imkansiz gibi ama içinde bi sürü şey var hatta bi kaç tane daha txt dosyası war aslında işlem çok basit ama ya bişeyleri yanlış yapıyosunuz yada hepinizin telinde bi sorun war :) şaka maka bende oldu yaa sorun olmaması lazım. Yamalar falan aktifmi rompatcher da illa etkileyen bişeyler wardır ama ne :hmmm

• Beğen
Tepkiler: alici-35
alici-35

alici-35

Üye
Şimdi şöyle izah edeyim ben tele dün format attım fakat şu anda hack'lı telefonum orda bir sorun yok x-plore ile zaten gözükmüyor privetin içindekiler bende telefon kapalı şekilde taktım pc ye ancak o zaman gördüm privet in içindekileri mağlesef yoktu bende komple dosyayı attım priveytin içine :good: ama sonuç olumsuz :bilmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu .sis dosyası olarak daha önce paylaşılmıştı :islik ben bunu neredeyse 6 aydır kullanıyorum
neyse yükleyemeyen arkadaşlar için .sis dosyası buyrun :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alici-35 ve najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt