S3 mobil ağa bağlanamiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

y_catar

Üye
    Konu Sahibi
S3 mobil ağa bağlanamiyor ?
Telefonumu imei kayıtlı olarak kullanıyordum. Omega romun batarya performansından oturu bu romu kurmaya kara verdiM fakat rom attıktan sonra şebeke gelmedi. Mobil ağa bağlanmıyor hatası alıyorum.Ayarlar kısmında atılan imei doğru olarak gozukuyor ancak hat gelmiyor. Başka rom attım gene aynı. yardımcı olabilicek olan varmı.

Suyaka

Suyaka

Üye
Telefonumu imei kayıtlı olarak kullanıyordum. Omega romun batarya performansından oturu bu romu kurmaya kara verdiM fakat rom attıktan sonra şebeke gelmedi. Mobil ağa bağlanmıyor hatası alıyorum.Ayarlar kısmında atılan imei doğru olarak gozukuyor ancak hat gelmiyor. Başka rom attım gene aynı. yardımcı olabilicek olan varmı.

Stok romu geri yüklemeyi denedin mi.

Suyaka

Suyaka

Üye
aklıma geldi konuyu yazarken bir yandanda indiriyordum stock romu. Onla denicem. tşk gelişmeleri yazarım tekrardan

Rica ederim, büyük olasılıkla yüklemiş olduğun romla ilgili bir problem olabilir. Hattında 3G aktif değil mi? Mobil ağlarda eğer yalnızca WCDMA şeklindeyse bağlantı tipi ve 3G aktivasyonu yapılmamışsa hattın yine şebeke olmaz. Sonuçta bu da bir ihtimâl.

y_catar

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim, büyük olasılıkla yüklemiş olduğun romla ilgili bir problem olabilir. Hattında 3G aktif değil mi? Mobil ağlarda eğer yalnızca WCDMA şeklindeyse bağlantı tipi ve 3G aktivasyonu yapılmamışsa hattın yine şebeke olmaz. Sonuçta bu da bir ihtimâl.

romdan önce sıkıntısız kullanıyordum. İkiside seçili olarak ayarlı kontrol ettim ayarlarını. Stock romdada düzelmezse anlaşılan imei kaynaklı bir problem oluyor tekrar attırmam gerekebilir. Boxla imei repair edilmesi gerekli diye biri demişi bir konuda sanırım onla alakalı ..

Üst Alt