N8 İlk Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anil_salim

Üye
    Konu Sahibi
N8 İlk Sorunum
Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi tatiller herkese. Konuya gireyim. Bir yıldır N8 kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ama şimdi gerçekten saçma bir problemim var. N8 telefonum bildiğiniz açılmıyor. Şarj aletine takınca soldaki ışık yanıp sönüyor yani bir tek o bölüm normal ama hiç bir türlü açamıyorum. Kvkya götüreceğim ama elimde bir tek fiş var garanti belgesini bulamıyorum. Fişle sorun çıkarmı onuda bilmiyorum. Bi el atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeş sana da merhaba. Telefon açılmıyor hard format atacaksın telefona. Böyle: menü tuşu-kamera tuşu-ses kısma tuşu ve son olarak ta açma tuşuna bas bu dördüne telefon açıldığında el gelene kadar basılı tut açılacaktır. Eğer açılmazsa telefon dead flash atman gerektirir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
garanti devam ediyorsa belgeye gerek yok serviste garanti kontrolu yapılıyor.bu arada tele bir hard format at eğer telin hiç açılmıyorsa.

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi tatiller herkese. Konuya gireyim. Bir yıldır N8 kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ama şimdi gerçekten saçma bir problemim var. N8 telefonum bildiğiniz açılmıyor. Şarj aletine takınca soldaki ışık yanıp sönüyor yani bir tek o bölüm normal ama hiç bir türlü açamıyorum. Kvkya götüreceğim ama elimde bir tek fiş var garanti belgesini bulamıyorum. Fişle sorun çıkarmı onuda bilmiyorum. Bi el atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Arkadaşım telefonun dead olmuş en son yazılımı tekrar yükle telefon düzelir.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Garanti için garanti belgesine gerek yok. KVK'ya götürdüğünde onlar imeiden filan garantisine bakıyorlar. Yani kafan rahat olsun. Paşa paşa git hallet(tir) sorununu.

blackcemre

Üye
Kardeş öncelikle orjinal belle yazılımı kullanıyormusun?
Eğer kullanıyosan batarya tam bitmiş ise açılması biraz uzun sürebilir sen cihazı 1 saate kadar şarja tak bekle birşeyi elleme açma düğmesine filanda basma kendiliğinden açılacaktır.
Ben e7 kullanıyorum bir ara o olay başıma gelmişti böyle yaptım düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt