Playstation 3 almak için uygun zamanmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Playstation 3 almak için uygun zamanmı ?
Arkadaşlar uzun zamandan beri ps3 almayı düşünüyodum kısmet bugünlereymiş.Tek endişem ps3 ü almak için dogru zamanmı ?.Şimdi alırım 1 sene sonra ps4 çıkar bütün hevesim kırılır.Arkadaşlar sony tarafından bu konuda bir bilgi açıklama varmı ? ve sizin önerileriniz nelerdir(alınmalımı alınmamalımı ).Cevap verecekler için şimdiden teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hocam tam bir bilgim yok ama sanırım ps3 ile pc oyunları tamamen aynı diye biliyorum eğer güzel bir plazmanız varsa pcnizi ona bağlayıp oynayabilirsiniz zaten genelde pes 12 oynanıyor:)

Türe

Türe

Üye
Hocam tam bir bilgim yok ama sanırım ps3 ile pc oyunları tamamen aynı diye biliyorum eğer güzel bir plazmanız varsa pcnizi ona bağlayıp oynayabilirsiniz zaten genelde pes 12 oynanıyor:)

pc ye değil pc ekranına bağlanabilir

Symbianize

Symbianize

Üye

:hmmm Ps3'teki görsellik ve akıcılığı yakalayacağını sanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Bazı oyunları hariç
Bence yakalar yani sonucta oyun ayni oyun pc iyise alsin ultraya oynasin hatta 3d tv varsa acsin crysis2 yi 3d oynasin

Türe

Türe

Üye
Bence yakalar yani sonucta oyun ayni oyun pc iyise alsin ultraya oynasin hatta 3d tv varsa acsin crysis2 yi 3d oynasin

:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

sağlam bir PC PS3'den çok daha iyidır.

- - - Eklendi - - -

:hmmm Ps3'teki görsellik ve akıcılığı yakalayacağını sanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Bazı oyunları hariç

ekrana göre değişir. Iyi bi TV ekranı iyi bir PC ile birleşince PS3 hikaye.

- - - Eklendi - - -

PC varken zaten PS3 ile oynamam da, kocaman iyi bi ekran fena olmaz. :D
Bu arada sen PS3 almak istiyorsan al, bu sıralar PS4 falan çıkmaz, çıksa da 3 sana 1 2 yıl daha yeter.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kendi aranızda tartışmayın ben neyi soruyom siz neyi tartışıyonuz ??

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bu arada sen PS3 almak istiyorsan al, bu sıralar PS4 falan çıkmaz, çıksa da 3 sana 1 2 yıl daha yeter.

evet çıkarmayacaklarmış ;) ama süper pc olması lazım monster msi filan :hmmm

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
Ben kararımı verdim ps3 alıcam ama yakın tarihte ps4 cıkarsa almıcam olay budur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

tm işte 100 tlye yakın para vermektense 2000 tl'lik bir pc ile daha fazlası yapılabilir tabi bu arkadaşın tercihi ama ps4 çıkacağını sanmıyorum gerçi 3 çıkalı baya oldu avrupadaki konsollara bakarsak çıkması muhtemel.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

evet çıkarmayacaklarmış ;) ama süper pc olması lazım monster msi filan :hmmm

o kadara gerek yok. 1200 liraya iyi toplanan bir kasa şu anda bütün oyunları açar.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kendi aranızda tartışmayın ben neyi soruyom siz neyi tartışıyonuz ??

sakin olmalısın, hem belki sana faydalı bi şeyler olur.

- - - Eklendi - - -

düzgünce tartışıyoruz bea :hmmm

evet, ne güzel. Tartışmak güzeldir :op:

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye

o kadara gerek yok. 1200 liraya iyi toplanan bir kasa şu anda bütün oyunları açar.

- - - Eklendi - - -

evet, ne güzel. Tartışmak güzeldir :op:

aynen bea :sarıl: ben 800'e topladım 2 sene önce şimdi yine hepisini açıyor :ehe

bizim bir arkadaş sırf 2 yıl için ( benimle yaşıt ) 2100 liralık kasa topladı :zzz:

Symbianize

Symbianize

Üye

aynen bea :sarıl: ben 800'e topladım 2 sene önce şimdi yine hepisini açıyor :ehe

bizim bir arkadaş sırf 2 yıl için ( benimle yaşıt ) 2100 liralık kasa topladı :zzz:
Hava atma duygusu adama herseyi yaptirir

Symbianize

Symbianize

Üye

yok abdestinde namazında iyi çocuk ;)

Bu hava atmayacak anlamina gelmez :) gecen cumadayim adam almis iphone 4 u hutbede falan oynuyo kocaman ada
Utanmasa namaz kilarken oynicak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu hava atmayacak anlamina gelmez :) gecen cumadayim adam almis iphone 4 u hutbede falan oynuyo kocaman ada
Utanmasa namaz kilarken oynicak

o adamdan değil ıphone 4'ten kaynaklanıyor tanıdığım bir abi var ondada var geçen gün camide gördüm bende baktım hararetle karıştırıyor ve o adam hava atacak en son adam çok iyi tanıyorum ama ıphone işte adamı yoldan çıkarıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt