Playstation 3 almak için uygun zamanmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

o adamdan değil ıphone 4'ten kaynaklanıyor tanıdığım bir abi var ondada var geçen gün camide gördüm bende baktım hararetle karıştırıyor ve o adam hava atacak en son adam çok iyi tanıyorum ama ıphone işte adamı yoldan çıkarıyor :D

:ehe

Türe

Türe

Üye
Bu hava atmayacak anlamina gelmez :) gecen cumadayim adam almis iphone 4 u hutbede falan oynuyo kocaman ada
Utanmasa namaz kilarken oynicak
Tanimiyosun etmiyosun omer kusura bakma bilip bilmeden de konusma

Bystone

Bystone

Üye
ps3 güzel bir lcd de vazgeçilmez olur bence al.

lolaman

lolaman

Üye
Şakamı bu tabiki ps3 alsın Dayımlarda var ps3 sürekli gidiyorum onlara :ehe kal diyolar gidince sabah 4-5 e kadar crysis gt5 oynuyoruz :D Bu arada 139cm led hd 200hz 3d lik bi ekranla taş çatlasa 18.4 olacak laptopla eşitmidir değilmidir?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir sene sonra PS4 falan çıkmaz.Sony yetkilileri blueray kapasitesinin daha yarısını kullanıyoruz ve işlemcilerimiz gayet ileri durumda diye açıklama yapmıştı yakın zamanda.XBOX 720'yi -ya da adı ne olacaksa- bu sene ya da seneye bekliyorum çünkü DVD Player sorun çıkarmaya başladı ama PS4 için 1-2 yıl daha var merak etme.Zaten PS4 çıksada PS3 desteği daha çok uzun süre devam eder.Birde endişelenmek için şunu düşünmeli PS4 çıktığı vakit PS4'e o kadar para verip -hadi verdiğin parayı geçelim- alacağın oyunlara ise PS3'te 100 lira öderken PS4'te 200-250 lira ödeyebilecek misin ? Ki ilk nesil oyunlarda grafik farkı minumum olur.Bana göre bir oyun konsolunu çıkar çıkmaz almamak gerek.Çıktıktan sonra şöyle 1 yıl kadar beklemeli ki hem oyunları otursun hem fiyatları.

cozturk

cozturk

Üye
    Konu Sahibi
@kullanıcı adları..sonunda dogru düzgpn bir yorum.teşekkürler arkadaşım karar kıldım yarın siparişi vericem büyük ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt