Özel ROM'ların Orjinal ROM'lara göre artıları neler? Ben bir tane buldum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

PriZm

Üye
Evet konumdaki Stable sürüm yani en son çıkan cm9 ise rc2 ama xda'dan aldım cm9'u

orjinal cm7 ve cm9 bunlar :D diğerleri hatalı olabilir.

Cm7 :
Cm9:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Cm7 orjinal ama cm9 oynanmış olabilir birdaha deniycem orjinal cm9'u uygulamaları titanium yedeklesin :D ama orjinal cm9'da menü hatası vardı hatta enes-1907 nickli üyenin xperia neo telefonuna da cm9 rc2 kurduk aynı sorun vardı

PriZm

PriZm

Üye
Cm7 orjinal ama cm9 oynanmış olabilir birdaha deniycem orjinal cm9'u uygulamaları titanium yedeklesin :D ama orjinal cm9'da menü hatası vardı hatta enes-1907 nickli üyenin xperia neo telefonuna da cm9 rc2 kurduk aynı sorun vardı

tekrar yüklemeyi denedinmi? bende cm10'a ilk geçtiğimde home tuşu çalışmıyordu tekrar yükledim düzeldi :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

tekrar yüklemeyi denedinmi? bende cm10'a ilk geçtiğimde home tuşu çalışmıyordu tekrar yükledim düzeldi :)
iki kere denedim sonradan bir üyeden mesaj geldi xda linki verdi oradan girip deneyip konuya ekledim. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CM9'da kamera hatasının dışında hata yoktu. Bu hata orjinalde bile var, o yüzden kamera sorunu giderilene kadar CM7'de kalacağım :)

PriZm

PriZm

Üye
işin garip tarafı bence xperia pro için Official olarak cm yok.bence bu yüzden bu hatalarla karşılaşıyorsunuz.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
işin garip tarafı bence xperia pro için Official olarak cm yok.bence bu yüzden bu hatalarla karşılaşıyorsunuz.

Bizim romlar hep port zaten Xperia mini pro'nun bile var :sinir Bu arada romu yeniden denedim hata verdi Ali abi :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
doğru sizde neden hata olduğu belli oldu.Xperia Pro için official cm yok.xperia mini pro dan portlanıyor.genel olarak hatalar oluyor :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
doğru sizde neden hata olduğu belli oldu.Xperia Pro için official cm yok.xperia mini pro dan portlanıyor.genel olarak hatalar oluyor :(

Zaten cihazı zar zor buldum. Piyasa çok az bulunan bir telefon. Millet pek klavyeli telefon yanlısı değil galiba :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt