Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia J'e ait fotoğraflar internete sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye

Hiç tutunamayacak o zaman :hmmm

- - - Eklendi - - -

Şahsen Arc S in tasarımı hoşuma gidiyor ama tasarımdan daha önemli şeyler de var Sony bunu başaramıyor :hmmm
başaramıyor olurmu yapmıyor..sence sony 4 çekirdekli 1gb ramli telefon çıkaramıyomu bence hayır çıkarabilir ama çıkarmıyo nedense.4 çekirdekli 1gb ram li telefon çıkarsa bide xperia s teki gibi 12 mp bi kamera koysa tadından yenmez o zaman neden 8mp s3 ile uğraşayımki bakarım sony üstünse onu alırım şu an telefon alacak olsam ne one x nede s3 alırım biraz daha beklerim ..çünkü 4 çekirdekli cihazları daha donanıma otutturamadılar ..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

arkadaşın telefonu nasıl kullanmış bilmiyorum ama en kaliteli boya xperia modellerinden neo ve neo v lere kullanılmış..çünkü boya araba boyaları ile aynı belki fabrika hatası olabilir arkadaşının cihazı ...üst segmente hitap edemez derken güldürme beni siemens ten bahsetmiyosun sony ve samsung hiçbir zaman küçümsenecek markalar değil adamlar sadece telefonda değil diğer teknolojik alanlarda da süperler.sony e gelince neden böle telefonlar çıkardığını bilmiyorum..ilk çıkardığı telefonlar tek çekirdekliyken 2012 yılında tek çekirdekli telefon çıkarıyo anlamadım gitti..

Ben sony i küçümsemedim ki istersen gülebilirsin.. Telefon piyasasında üst segmente bir iphone bir s3 gibi hitap asla edemez edemeyecek yaz bir kenara.. Ben sadece telefondan bahsediyorum

enes-1907

enes-1907

Üye

Ayrıca aşırı derece fazla model çıkarıyor :hmmm
evet haklısın hem aşırı çıkarıyosun bari bişiye benzesin amiral felan olsun

- - - Eklendi - - -

Ben sony i küçümsemedim ki istersen gülebilirsin.. Telefon piyasasında üst segmente bir iphone bir s3 gibi hitap asla edemez edemeyecek yaz bir kenara.. Ben sadece telefondan bahsediyorum
sony akıllı telefonlar çıkmadan önce nokia dan sonra geliyodu biliyosun demi samsung 3.üncü sıradaydı ve o zamanlar htc ve lg yerlerdeydi ..htc ve lg bi anda yükseldi ...sony bi çare bulur sen merak etme..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

sony akıllı telefonlar çıkmadan önce nokia dan sonra geliyodu biliyosun demi samsung 3.üncü sıradaydı ve o zamanlar htc ve lg yerlerdeydi ..htc ve lg bi anda yükseldi ...sony bi çare bulur sen merak etme..

eh bekleyip görelim dedi dersin zamanı gelince ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet amiral gemisi şu an sanırım Xperia S en iyi telefonu :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Xperia S'teki kamerayı neden istiyorsunuz anlamadım ki.O 12 MP hiç bir performans sağlamıyor.12 MP kamera yapacaksa bile düzgün adam gibi bir 12 MP yapmalı bence.Ayrıca piyasayı çok arkadan takip ediyor.Bencede yapabilir ama yapmıyor.Neden yapmıyor adam akıllı bir cihaz bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia S'teki kamerayı neden istiyorsunuz anlamadım ki.O 12 MP hiç bir performans sağlamıyor.12 MP kamera yapacaksa bile düzgün adam gibi bir 12 MP yapmalı bence.Ayrıca piyasayı çok arkadan takip ediyor.Bencede yapabilir ama yapmıyor.Neden yapmıyor adam akıllı bir cihaz bilmiyorum...
Düşüncelerimin aynısı baştan sona :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt