Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia J'e ait fotoğraflar internete sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia J'e ait fotoğraflar internete sızdırıldı

Sony Mobile'ın yeni akıllı telefonu ST26i Xperia J'ye ait fotoğraflar ePrice tarafından internete sızdırıldı.

Siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip Xperia J'nin arkasında herhangi bir logonun bulunmaması dikkatlerden kaçmıyor. İddialara göre 1 GHz frekansında çalışan tek çekirdekli işlemci ve Android 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemiyle donatılacak akıllı telefonda, 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran yer alacak. LED flaşlı kameranın ise 5 megapiksel çözünürlüğünde olacağı söylentiler arasında.

Sony Xperia J'nin, önümüzdeki ay Berlin'de düzenlenecek IFA 2012 etkinliği kapsamında teknoloji meraklılarıyla bir araya gelme ihtimali var. Hep beraber bekleyelim ve görelim.

(DH)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
nerde fotograflar ?

Arai

Arai

Üye
keşke sende bize sızdırabilseydin hacı :d::naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ucuz birşey bekliyorum zira 1ghz tek çekirdekli işlemci denmiş. Ucuz derken 1000 TL altı.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sony'de Xperia serisine A'dan Z'ye isim veriyor harfler bitince ne yapacaka acaba :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Harf kaldı mı acaba Sony'ye. :hmmm Sonu HTC gibi olmasın da.Sonra biz üst segmente geçiyoruz diye yazı yayınlamazlar inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
cyber

cyber

Üye
ePrice
oooopss yazıyo resimlerde
tel iyi değil bence yeni nesil için en az 700 tl altı olursa alınabilir belki de daha az

xPaSHax

xPaSHax

Üye
demekkı yalan haber :hih:

enes-1907

enes-1907

Üye
benim anlamadığım sony nin bi tane 4 çekirdekli telefonu yok ..bunlar ilerleyeceğine geriye gidiyor..bari en azından bi tane 4 çekirdek çıkarsa da amiral gemisi olsa yani

MasteLaa

MasteLaa

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sony böyle giderse hayatta tutunamaz bu piyasada bu kadar müşteriyi bu kadar marka modelle memnun etmesi çok ama çook zor bi arada geldiler sektöre hızlıca daldılar sonra yalan oldular gene öyle olacak

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sony böyle giderse hayatta tutunamaz bu piyasada bu kadar müşteriyi bu kadar marka modelle memnun etmesi çok ama çook zor bi arada geldiler sektöre hızlıca daldılar sonra yalan oldular gene öyle olacak
Şahsen HTC nin üst segente geçmesini doğru bulmuştum pişman olmuşlardı ama hatalarını anladılar.Sony de onun gibi olacak gibi :tebessüm:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Şahsen HTC nin üst segente geçmesini doğru bulmuştum pişman olmuşlardı ama hatalarını anladılar.Sony de onun gibi olacak gibi :tebessüm:

Sony üst segmente hitap edemez.. Sony bi kere kasaları değiştirmeli tasarımlarını özgünleştirmeli yeni tasarımları gittikçe n9 tasarımına yaklaştırıyor.. Kullandığı boyayı değiştirmeli çok çabuk soyuluyor ve kötü duruyor arkadaşım da bir neo v var ne renk olduğu belli değil.. Sony nin daha çok fırın ekmek yemesi gerekli

enes-1907

enes-1907

Üye

şimdi arkadaşlar arayüz olarak bence sony samsungtan kat kat iyi ee tasarım olarak ta bazı telefonlarda..örneğin xperia neo ve neov lerin kapaklarındaki boyalar arabalarda kullanılan boyalarla aynı biliyormuydunuz...denemek isteyen arabalarda kullanılan parlatıcı pastalardan sürsünler nasıl parladığını görecekler.şahsen ben 1,5 seneye kalmaz telefonu değiştircem ama ne one x nede s3 fiziksel olarak hosuma gitmiyor bence xperia p çok çok daha iyi yani ama donanımına bak yanına yaklaşamaz one x ve s3 'ün...

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Sony üst segmente hitap edemez.. Sony bi kere kasaları değiştirmeli tasarımlarını özgünleştirmeli yeni tasarımları gittikçe n9 tasarımına yaklaştırıyor.. Kullandığı boyayı değiştirmeli çok çabuk soyuluyor ve kötü duruyor arkadaşım da bir neo v var ne renk olduğu belli değil.. Sony nin daha çok fırın ekmek yemesi gerekli
Hiç tutunamayacak o zaman :hmmm

- - - Eklendi - - -

şimdi arkadaşlar arayüz olarak bence sony samsungtan kat kat iyi ee tasarım olarak ta bazı telefonlarda..örneğin xperia neo ve neov lerin kapaklarındaki boyalar arabalarda kullanılan boyalarla aynı biliyormuydunuz...denemek isteyen arabalarda kullanılan parlatıcı pastalardan sürsünler nasıl parladığını görecekler.şahsen ben 1,5 seneye kalmaz telefonu değiştircem ama ne one x nede s3 fiziksel olarak hosuma gitmiyor bence xperia p çok çok daha iyi yani ama donanımına bak yanına yaklaşamaz one x ve s3 'ün...
Şahsen Arc S in tasarımı hoşuma gidiyor ama tasarımdan daha önemli şeyler de var Sony bunu başaramıyor :hmmm

enes-1907

enes-1907

Üye

arkadaşın telefonu nasıl kullanmış bilmiyorum ama en kaliteli boya xperia modellerinden neo ve neo v lere kullanılmış..çünkü boya araba boyaları ile aynı belki fabrika hatası olabilir arkadaşının cihazı ...üst segmente hitap edemez derken güldürme beni siemens ten bahsetmiyosun sony ve samsung hiçbir zaman küçümsenecek markalar değil adamlar sadece telefonda değil diğer teknolojik alanlarda da süperler.sony e gelince neden böle telefonlar çıkardığını bilmiyorum..ilk çıkardığı telefonlar tek çekirdekliyken 2012 yılında tek çekirdekli telefon çıkarıyo anlamadım gitti..

MasteLaa

MasteLaa

Üye

arkadaşın telefonu nasıl kullanmış bilmiyorum ama en kaliteli boya xperia modellerinden neo ve neo v lere kullanılmış..çünkü boya araba boyaları ile aynı belki fabrika hatası olabilir arkadaşının cihazı ...üst segmente hitap edemez derken güldürme beni siemens ten bahsetmiyosun sony ve samsung hiçbir zaman küçümsenecek markalar değil adamlar sadece telefonda değil diğer teknolojik alanlarda da süperler.sony e gelince neden böle telefonlar çıkardığını bilmiyorum..ilk çıkardığı telefonlar tek çekirdekliyken 2012 yılında tek çekirdekli telefon çıkarıyo anlamadım gitti..

Ayrıca aşırı derece fazla model çıkarıyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt