Özel ROM'ların Orjinal ROM'lara göre artıları neler? Ben bir tane buldum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye

Efs klasörünün yedeğini alırsanız imei silinse dahi tekrar atarsanız imei numaranız yeniden gelir.
Kurulumu çok basit ayrıca.

aynen imei yedekleme işi çok kolay

- - - Eklendi - - -

Peki, şimdilik bu bilgiler yeterli. Artık Android'e alıştıkça keşfederim.

Efs klasörünü nereden bulabilirim? Önlem olarak yedeğini alacağım :)
root explorer da direkt root dizininde efs isimli bir klasör var.onu hafıza kartına kopyala yedeklemiş olursun :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende öyle bir klasör yok :s

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

nasıl ya? :s

hafıza kartına falan bakmıyorsun değilmi şu system,data,etc vs gibi klasörlerin olduğu dizine bakıyorsun?

Hayır, şöyle diyeyim; etc klasörü var efs yok. Acaba Sony onu başka bir yere mi gizlemiş :hmmm Arama yaptırdım da bulamadım.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende niye IMEI değişmedi :hmmm

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Herkeste değişecek diye bir şey yok. Yanlışlıkla silinebilir.
Ama ben rom deniyen birisiyim ona rağmen silinmedi yaklaşık 6'ya yakın rom denedim. :hmmm Ayrıca Rambo_FT haklı efs diye bir klasör yok bende baktım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özel romların ve özellikle Cyanogenmod'un hakkını yedim, özellikle Cyanogenmod ekibinden özür dilerim.

Bugün Cyanogenmod 7 yüklü telefonda Asphalt 6'yı yükledim ve, önceki orjinal romdan kalan yedeğimi yükleyerek kariyere devam edeyim istedim. Oyunu açtım ve çok büyük bir sürprizle karşılaştım! Oyunda neredeyse %100 bir hızlanma olmuş. Özellikle kamera otomobiller sıralanırken yukarıdan bizim aracın üstüne doğru gelirken bayağı bi kasardı. Ancak şimdi yağ gibi oldu oyun vallahi helal olsun. Daha yeni oyun oynarken keyif almaya başladım.

Bununla da sınırlı değil, normalde ilk başlarda kasmayan oyun 4-5 yarış sonra oynanmayacak derecede kasıyordu. İnanırmısınız telefon o kadar ısınmasına, elimi terletmesine rağmen 1 gram kasma oluşmadı. Sanırım sonradan işlemci ısındığından değil RAM dolduğu için oyun kasıyormuş. CM7'de RAM yönetimini iyileştirdikleri için kasmalar sonradan da olmuşmuyor.

Tebrikler Cyanogenmod ekibi :alkis

- - - Eklendi - - -

Sizlere o kadar bahsettiğim "artı bir performans arıyorum"un gerçek yanıtını buldum :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

fnldstntn

Üye
İmei silinmesi sık raslanan birşey değildir ben Galaxy s te 30 dan fazlar rom yükledim hiç silinmedi ayrıca Galaxy S te telefonun hafızasını ext4 e çivirilebiliyor ve epey bi hızlanma oluyor bencmark testlerinde gözle görülür bir artış oluyordu ayrıca bazı romlar stabiliteyi de arttırıyor fakat stabil olmayan rom yüklediğiniz zaman rezalete dönebiliyor...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yüklediğiniz rom eğer dandik bir rom değilse efs yedekleme işini sdcard/backup klasörünün içinde otomatik yapıyordur zaten..

PriZm

PriZm

Üye
Özel romların ve özellikle Cyanogenmod'un hakkını yedim, özellikle Cyanogenmod ekibinden özür dilerim.

Bugün Cyanogenmod 7 yüklü telefonda Asphalt 6'yı yükledim ve, önceki orjinal romdan kalan yedeğimi yükleyerek kariyere devam edeyim istedim. Oyunu açtım ve çok büyük bir sürprizle karşılaştım! Oyunda neredeyse %100 bir hızlanma olmuş. Özellikle kamera otomobiller sıralanırken yukarıdan bizim aracın üstüne doğru gelirken bayağı bi kasardı. Ancak şimdi yağ gibi oldu oyun vallahi helal olsun. Daha yeni oyun oynarken keyif almaya başladım.

Bununla da sınırlı değil, normalde ilk başlarda kasmayan oyun 4-5 yarış sonra oynanmayacak derecede kasıyordu. İnanırmısınız telefon o kadar ısınmasına, elimi terletmesine rağmen 1 gram kasma oluşmadı. Sanırım sonradan işlemci ısındığından değil RAM dolduğu için oyun kasıyormuş. CM7'de RAM yönetimini iyileştirdikleri için kasmalar sonradan da olmuşmuyor.

Tebrikler Cyanogenmod ekibi :alkis

- - - Eklendi - - -

Sizlere o kadar bahsettiğim "artı bir performans arıyorum"un gerçek yanıtını buldum :)

bazı kişiler cyanogen mod'u küçümsüyorlar,haklarını yiyorlar ama gerçeği görünce susuyorlar :) sözüm sana değil tabi.bazı cyanogen modun berbat olduğunu hatta orjinal romların bile daha iyi olduğunu savunanlar için :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

bazı kişiler cyanogen mod'u küçümsüyorlar,haklarını yiyorlar ama gerçeği görünce susuyorlar :) sözüm sana değil tabi.bazı cyanogen modun berbat olduğunu hatta orjinal romların bile daha iyi olduğunu savunanlar için :)
Cyanogenmod ekibi işini gerçekten iyi yapıyor :) haklarını yememek lazım sana katılıyorum :D

PriZm

PriZm

Üye
Cyanogenmod ekibi işini gerçekten iyi yapıyor :) haklarını yememek lazım sana katılıyorum :D
yazılım konusunda samsung dan daha çok anladıkları kesin :D

- - - Eklendi - - -

Furkan birşey soracağım.

yüklediğin cm7 ve cm9 konu linklerini yazabilirmisin acaba? :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

yazılım konusunda samsung dan daha çok anladıkları kesin :D

- - - Eklendi - - -

Furkan birşey soracağım.

yüklediğin cm7 ve cm9 konu linklerini yazabilirmisin acaba? :)
İmzamdaki Xperia pro Custom Romlar konusundan indirdi galiba :ehe :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Cyanogenmod gerçekten işini iyi yapmış :) Yaptıkları artıları artık görebiliyorum fazlasıyla :oke: Keşke fırsatım olsa iki tane Xperia Pro'yu yan yana koysam, birinde orjinal GB diğerine CM7 yüklesem, ikisinde de aynı anda Asphalt 6 açsam :) O zaman Cyanogenmod ekibine herkes hayran kalırdı :)

- - - Eklendi - - -

İmzamdaki Xperia pro Custom Romlar konusundan indirdi galiba :ehe :hmmm

Evet :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt