Bende 20 gün oldu sorun yokEskitmemek için telefonda widget var koy menüye sessize alma titreşime alma falan ordan değiştir daha fazla yıpratma
![]()
bende evo mu ilk peçeteyle kullanıyordum. şimdi üzerindeki zelatini çıkarttım 
Ben peçeteyle değil gözlük camlarını sildiğimiz bez varya onunla siliyorum ekranı ve jelatin yok çünkü çizilme derdi yok düşmesin yeterBundan önce Nokia X6 var bir buçuk yıl olmuştu ama hala siliyordum 1 yıl değil 5 yıl geçse ben ilk gün ki gibi bakarım telefonuma
![]()

Ben peçeteyle değil gözlük camlarını sildiğimiz bez varya onunla siliyorum ekranı ve jelatin yok çünkü çizilme derdi yok düşmesin yeterBundan önce Nokia X6 var bir buçuk yıl olmuştu ama hala siliyordum 1 yıl değil 5 yıl geçse ben ilk gün ki gibi bakarım telefonuma
![]()

İyimişbende ilk günkü gibi bakarım (!) pedere yeni telefon aldırmak için samsung starı pert etmiştim.
- - - Eklendi - - -
ama o zaten kötü telefondu ya. operayı filan kasıyodu. 3 yaşına gelmişti. inş ben bu telefona gözüm gibi bakarım. telfnu kardeşime bile oynatmıyorum = sebep: dokunmatiğini bir nebze daha kullanmak istemiyorum + üst kilit tuşu bozulmasın diye telefonu kilitlemiyorum kendisi 45 sn sonra kilitliyor + vs vs ...

bende ayda bir kere telefonun arka kapağını çıkarıp genel bir temizlemeye yapıyorum gerçekten çok toz alıyor.. ayrıca mat ekran korucusu almak en iyisi hem içinize dert olmaz hemde parmağınız iyi kayarbu arada telefonu garantiye gönderebilirsin umarım pert bir şekilde gelmez
![]()

ne matı ya beni bezdirdi onlar, takınca ekran filan lcd değilde e250 deki tft gibi oluyor![]()
birde ayna görünümlü ekran koruyucusu görmüstüm ama htc ler için var mı bilmiyorum )onlarda güneşte iyi olmuyor amaO zaman parlak ekran koruyucusu var daha şıkbirde ayna görünümlü ekran koruyucusu görmüstüm ama htc ler için var mı bilmiyorum )

bunu düşünmemiştim
onlarda güneşte iyi olmuyor ama![]()