One x tuş basmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
One x tuş basmiyor
Evet arkadaşlar htc one x 2-3 ay once aldim suanda ses kisma tuşuna çok sert bastiğim zaman çalişiyor acaba sizdede böylemi yoksa bendenmi kaynaklaniyor ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben alalı bir-bir buçuk ay oldu sorun yok.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende 20 gün oldu sorun yok :) Eskitmemek için telefonda widget var koy menüye sessize alma titreşime alma falan ordan değiştir daha fazla yıpratma ;)

abandonware

abandonware

Üye
Bende 20 gün oldu sorun yok :) Eskitmemek için telefonda widget var koy menüye sessize alma titreşime alma falan ordan değiştir daha fazla yıpratma ;)

merak etme ben o telefonu bir yıl sonra görürüm. :) bende evo mu ilk peçeteyle kullanıyordum. şimdi üzerindeki zelatini çıkarttım :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben peçeteyle değil gözlük camlarını sildiğimiz bez varya onunla siliyorum ekranı ve jelatin yok çünkü çizilme derdi yok düşmesin yeter :) Bundan önce Nokia X6 var bir buçuk yıl olmuştu ama hala siliyordum 1 yıl değil 5 yıl geçse ben ilk gün ki gibi bakarım telefonuma ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben peçeteyle değil gözlük camlarını sildiğimiz bez varya onunla siliyorum ekranı ve jelatin yok çünkü çizilme derdi yok düşmesin yeter :) Bundan önce Nokia X6 var bir buçuk yıl olmuştu ama hala siliyordum 1 yıl değil 5 yıl geçse ben ilk gün ki gibi bakarım telefonuma ;)

bende :)

abandonware

abandonware

Üye

bende ilk günkü gibi bakarım (!) pedere yeni telefon aldırmak için samsung starı pert etmiştim. :naughty:

- - - Eklendi - - -

ama o zaten kötü telefondu ya. operayı filan kasıyodu. 3 yaşına gelmişti. inş ben bu telefona gözüm gibi bakarım. telfnu kardeşime bile oynatmıyorum = sebep: dokunmatiğini bir nebze daha kullanmak istemiyorum + üst kilit tuşu bozulmasın diye telefonu kilitlemiyorum kendisi 45 sn sonra kilitliyor + vs vs ...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bende ilk günkü gibi bakarım (!) pedere yeni telefon aldırmak için samsung starı pert etmiştim. :naughty:

- - - Eklendi - - -

ama o zaten kötü telefondu ya. operayı filan kasıyodu. 3 yaşına gelmişti. inş ben bu telefona gözüm gibi bakarım. telfnu kardeşime bile oynatmıyorum = sebep: dokunmatiğini bir nebze daha kullanmak istemiyorum + üst kilit tuşu bozulmasın diye telefonu kilitlemiyorum kendisi 45 sn sonra kilitliyor + vs vs ...
İyimiş :)

FK5896

FK5896

Üye
bende ayda bir kere telefonun arka kapağını çıkarıp genel bir temizlemeye yapıyorum gerçekten çok toz alıyor.. ayrıca mat ekran korucusu almak en iyisi hem içinize dert olmaz hemde parmağınız iyi kayar :) bu arada telefonu garantiye gönderebilirsin umarım pert bir şekilde gelmez :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
tuş basıyor ama hafif bastırmak gerekiyor ayrıca arkasına plastik koruyucu kapak taktırdım ve tabikide mat ekran koruyucusu var 3 aydır falan :)

abandonware

abandonware

Üye
bende ayda bir kere telefonun arka kapağını çıkarıp genel bir temizlemeye yapıyorum gerçekten çok toz alıyor.. ayrıca mat ekran korucusu almak en iyisi hem içinize dert olmaz hemde parmağınız iyi kayar :) bu arada telefonu garantiye gönderebilirsin umarım pert bir şekilde gelmez :)

ne matı ya beni bezdirdi onlar, takınca ekran filan lcd değilde e250 deki tft gibi oluyor :)

FK5896

FK5896

Üye
ne matı ya beni bezdirdi onlar, takınca ekran filan lcd değilde e250 deki tft gibi oluyor :)

O zaman parlak ekran koruyucusu var daha şık :) birde ayna görünümlü ekran koruyucusu görmüstüm ama htc ler için var mı bilmiyorum )

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt