Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Özel ROM'ların Orjinal ROM'lara göre artıları neler? Ben bir tane buldum!
Cyanogenmod 7'nin çok büyük bir artısını keşfettim:
Eski konu:
Özel romların ve özellikle Cyanogenmod'un hakkını yedim, özellikle Cyanogenmod ekibinden özür dilerim.
Bugün Cyanogenmod 7 yüklü telefonda Asphalt 6'yı yükledim ve, önceki orjinal romdan kalan yedeğimi yükleyerek kariyere devam edeyim istedim. Oyunu açtım ve çok büyük bir sürprizle karşılaştım! Oyunda neredeyse %100 bir hızlanma olmuş. Özellikle kamera otomobiller sıralanırken yukarıdan bizim aracın üstüne doğru gelirken bayağı bi kasardı. Ancak şimdi yağ gibi oldu oyun vallahi helal olsun. Daha yeni oyun oynarken keyif almaya başladım.
Bununla da sınırlı değil, normalde ilk başlarda kasmayan oyun 4-5 yarış sonra oynanmayacak derecede kasıyordu. İnanırmısınız telefon o kadar ısınmasına, elimi terletmesine rağmen 1 gram kasma oluşmadı. Sanırım sonradan işlemci ısındığından değil RAM dolduğu için oyun kasıyormuş. CM7'de RAM yönetimini iyileştirdikleri için kasmalar sonradan da olmuşmuyor.
Tebrikler Cyanogenmod ekibi
- - - Eklendi - - -
Sizlere o kadar bahsettiğim "artı bir performans arıyorum"un gerçek yanıtını buldum![]()
Eski konu:
Önce Cyanogenmod 9 sonra da 7'yi yükledim. İkisi de birbirinin aynısı özellik olarak. Ben içine gömülmüş Launcher'dan dahi memnun değilim. Launcher'ı es geçersek başka artısı var mı? 2 saattir telefonun ayarlarını kurcalıyorum başım döndü, hiçbir artı özellik görmedim
- - - Eklendi - - -
Kendim Symbian'a CFW yaparım zira bir ton özellik eklerimBunu da ekleyeyim yanlış bilgi aktarımı olmasın.

. Ben de başka düşüncelerle dalmış kurcalıyorum kafam oldu bir ton
Demekki sistemi daha da özgürleştiren ayarları var. Neyse, ben daha Android'e ısınmadan özelliklerini tam keşfetmeden böyle özgürleşirsem sonra hiçbirşeyi beğenmemezlik başlar
En iyisi ilerde tekrar orjinale döneyim. Sende kendi ROM'un ile devam et bence, en iyisi kendi romun 

O kadar ayrıntılı özellikler var kamerada özellik yok
Performans desen, kaydırma performansı yerlerde. Mecburen orjinal kullanacam