deprem oldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
deprem oldu :(
ölüm korkusu ne kötü birşey ya insanın eli ayağı yerden kesiliyor:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nerde oldu yahu? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
random1

random1

Üye
geçmiş olsun. nerde ne zaman oldu?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
muğlada başka yerler de de muhakkak hissedilmiştir. 1-2 aydır aralıklarla süren depremlerin devamı Işte...

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun. nerde ne zaman oldu?

konuyu açtıktan 5 dakika önce.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
geçmiş olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Ölümden niye korkmuyorum ben yahu :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
ölümden korkulacak bişi yok nasılsa her fani bir gün tadacak ben 99 depreminde enkazdan çıktım yanımda bi kuzenim vefat etti o anları yaşayınca insan artık bitsede gitsek diyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
ölümden korkulacak bişi yok nasılsa her fani bir gün tadacak ben 99 depreminde enkazdan çıktım yanımda bi kuzenim vefat etti o anları yaşayınca insan artık bitsede gitsek diyor

basın sağolsun. Aynen herkes ölümü tadacak. Seni biraz anlamama çalıştım da gerçekten insan o zaman ne yapacağını bilemez psikolojisi alt üst olur. O an hiç geçemeyecek gibi gelir gibime geliyor gerçekten. çok zor bi durum Allah kimseye göstermesin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

başın sağolsun badi, Allah kalanlara sağlık ve sıhhat versin inşallah.

doctorrr

doctorrr

Üye
benim eniştem 99 depreminden sonra kafayı yedi adamın ciddi sorunları var

Türe

Türe

Üye
O adrenalini yaşamakk o andan sonra hoşuma gidiyor biraz piskopatça belki ama öyle :hmmm Yine de çok kötü bişey

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
O adrenalini yaşamakk o andan sonra hoşuma gidiyor biraz piskopatça belki ama öyle :hmmm Yine de çok kötü bişey

benim hiç hoşuna gitmiyor:( zaten 2 aydır 15 küsur deprem oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt