deprem oldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
basın sağolsun. Aynen herkes ölümü tadacak. Seni biraz anlamama çalıştım da gerçekten insan o zaman ne yapacağını bilemez psikolojisi alt üst olur. O an hiç geçemeyecek gibi gelir gibime geliyor gerçekten. çok zor bi durum Allah kimseye göstermesin.

amin teşekkür ederim dostlar sağolsun

Revengeful

Emekli Yönetici
ölümle karşı karşıya gelipte bunu söylüyorsan gerçekten korkmuyorsun...
2 kez.. Ne olduğunu nasıl olduğunu söylemek istemiyorum ama..

- - - Eklendi - - -

Zaten eninde sonunda öleceğiz. O yüzden korkmanın manası yok bana kalırsa :ehe Kendi ölümüm için konuşuyorum tabi.. Sevdiklerimi kaybetmeyi istemem

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

2 kez.. Ne olduğunu nasıl olduğunu söylemek istemiyorum ama..

- - - Eklendi - - -

Zaten eninde sonunda öleceğiz. O yüzden korkmanın manası yok bana kalırsa :ehe Kendi ölümüm için konuşuyorum tabi.. Sevdiklerimi kaybetmeyi istemem

korkmanın hiçbir manası yok ta insan "ben ölümle karşı karşıya geldim bu sefer korkmayayım" demiyor diyemiyor ki.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
geçmiş olsun :(

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Geçmiş olsunn ..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Maraşta'da oldu da ben deprem olduğunu düşünmemiştim :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sydney de bişey yok

spy ghost

spy ghost

Üye
en son geçen aylarda istanbul'da olan depremi hissetmedim o anda olan şey koruyordu zaten millet o kadar sallandık derken ben hiçbirşey olmamış gibi devam ediyordum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
en son geçen aylarda istanbul'da olan depremi hissetmedim o anda olan şey koruyordu zaten millet o kadar sallandık derken ben hiçbirşey olmamış gibi devam ediyordum

eskiden Bende hiç hissetmez dim depremleri fakat. Bu aralar o kadar sık oluyo ki arada bi sallanıyor gibi okuyorum deprem olmasa da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt