avcitalip
Üye
Bu Nasıl Birşey,Nasıl Kurtulurum Yardım Edin (Android 4.0.3 ICS)
arkadaşlar öncelikle merhaba ;
android 4.0.3 sürümünü kullanıyorum bunu baştan belirtiyim !
arkadaşlar Galaxy s2'm ;
resimde görüldüğü gibi kendi kendine 77.15 MB dosya indirmiş sizce bunun sebebi nedir ?
aynı şeyi geçen ayda yapmış onun yüzünden faturam 30 TL geleceği yerde resimde görüldüğü gibi 55.9 yani 56 TL fatura gelmiş bu ayki 300 MB kullanım hakkımdan ise 77.15 MB kendisi çekmiş bunun önüne geçmek için mobil veriyi kapattım şimdilik internete gireceğim zaman açmakla yetiniyorum
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar fatura önemli değil o bir şekilde ödenir ödenmesine ama neden Android OS adına bukadar download yapılıyor ?
virüs olabilme ihtimaline karşılık
-wipe data
-wipe cache
işlemlerini yapmıştım ama yine böyle bir data kullanımı var
android 4.0.3 sürümünü kullanıyorum bunu baştan belirtiyim !
arkadaşlar Galaxy s2'm ;
resimde görüldüğü gibi kendi kendine 77.15 MB dosya indirmiş sizce bunun sebebi nedir ?
aynı şeyi geçen ayda yapmış onun yüzünden faturam 30 TL geleceği yerde resimde görüldüğü gibi 55.9 yani 56 TL fatura gelmiş bu ayki 300 MB kullanım hakkımdan ise 77.15 MB kendisi çekmiş bunun önüne geçmek için mobil veriyi kapattım şimdilik internete gireceğim zaman açmakla yetiniyorum

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar fatura önemli değil o bir şekilde ödenir ödenmesine ama neden Android OS adına bukadar download yapılıyor ?
virüs olabilme ihtimaline karşılık
-wipe data
-wipe cache
işlemlerini yapmıştım ama yine böyle bir data kullanımı var

ancak google play store dan büyük boyutlu dosyaları indirmeyin