Bu Nasıl Birşey,Nasıl Kurtulurum Yardım Edin (Android 4.0.3 ICS)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nasıl Birşey,Nasıl Kurtulurum Yardım Edin (Android 4.0.3 ICS)
arkadaşlar öncelikle merhaba ;

android 4.0.3 sürümünü kullanıyorum bunu baştan belirtiyim !

arkadaşlar Galaxy s2'm ;

resimde görüldüğü gibi kendi kendine 77.15 MB dosya indirmiş sizce bunun sebebi nedir ?

aynı şeyi geçen ayda yapmış onun yüzünden faturam 30 TL geleceği yerde resimde görüldüğü gibi 55.9 yani 56 TL fatura gelmiş bu ayki 300 MB kullanım hakkımdan ise 77.15 MB kendisi çekmiş bunun önüne geçmek için mobil veriyi kapattım şimdilik internete gireceğim zaman açmakla yetiniyorum :ağlarım:

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar fatura önemli değil o bir şekilde ödenir ödenmesine ama neden Android OS adına bukadar download yapılıyor ?

virüs olabilme ihtimaline karşılık

-wipe data
-wipe cache

işlemlerini yapmıştım ama yine böyle bir data kullanımı var:off:

suprose

suprose

Üye
arkadaşım kendi kendine internet harcamasının sebebi açık olan uygulamalardır mesela facebook chat, whatsapp, twitter, msn aynı anda açıksa örnek veriyorum bunları, internet paketi götürür hep

fnldstntn

Üye
Virus değil androidteki bazı uygulamalar sürekli internet kulanır...Mesela bedava uygulamalar reklamları internetten çeker ve buda veri kullanır ayrıva hesabınıza otomatik senkronşzasyon açık ise buda veri harcar...tavsiyem eğer telefonunuz rootlu ase reklam engelleyici uygulama kurun ve sadece kullandığınız zamanlarda mobile veriyi açın bu size pil ömrüde kazandıracaktır...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kendi kendine internet harcamasının sebebi açık olan uygulamalardır mesela facebook chat, whatsapp, twitter, msn aynı anda açıksa örnek veriyorum bunları, internet paketi götürür hep

tamamda 100 MB mı götürüyor abicim

- - - Eklendi - - -

Virus değil androidteki bazı uygulamalar sürekli internet kulanır...Mesela bedava uygulamalar reklamları internetten çeker ve buda veri kullanır ayrıva hesabınıza otomatik senkronşzasyon açık ise buda veri harcar...tavsiyem eğer telefonunuz rootlu ase reklam engelleyici uygulama kurun ve sadece kullandığınız zamanlarda mobile veriyi açın bu size pil ömrüde kazandıracaktır...

reklamlar falan 200 MB data çekebilirmi ?

mobil veriyi artık kapalı tutuyorum zaten kullanacağım zaman açacağım sağolasın

- - - Eklendi - - -

neyse arkadaşlar ben cumaya gidiyorum gelince cevaplarınızı alırım şimdiden teşekkür ederim

bu arada rusya 4.0.4 romunda Türkçe var dimi ?

birde 4.0.4 de wipe data falan yapmayın bug var diyorlar bunun bir çözümü var mı ?

hotlock

hotlock

Üye
hesaplar ve senkranizasyon diye bolum var onu kapat yoksa daha çok para odersn :ehe

sek00

sek00

Üye
Google play'den uygulama güncellemiştir. Benim de başıma gelmişti.

cukuleaks

Üye
Gayet normal .

fnldstntn

Üye
Bildiğim kadarı ile rusya romunda türkçe yok...

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye

Mümkün ise her internet kullanımından sonra mobil veriyi kapatın. Ayrıca google play store da internet tasarrufu gibi programlar olabilir. Cihazınızın sisteminde görev yoneticisi gibi bişey varsa zaten task killer yüklemenize gerek yok sizin yapacağınız şeyler şunlar sadece;

1. İnternetle işiniz bittiği zaman hemen mobil veriyi kapatın.
2. Senkronizasyonu daima kapalı tutun
3. İnternette dolaşırken 5 dakikada bir çalışan uygulamaları kapatın

bu işlemleri yaptığınız sürece problem yok :oke: ancak google play store dan büyük boyutlu dosyaları indirmeyin

PriZm

PriZm

Üye
hesaplar ve senkronizasyonu kapatın diyorsunuzda android os kullanıyor ama?

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
enes-1907

enes-1907

Üye
eğer senkronizasyon açıksa sürekli açık kalır maillerin senkronizasyonu kapat...eğer bide hem senkronizasyon hemde otomatik güncelleme açıksa örneğin bi programın yeni sürümü çıktığında googla play gibi hemen yüklemeye başlar.bnde seninle aynı sorunu yaşadım çare olarak da veri kullanımını kapattım ev ekranına bi widget koydum istediğim zaman açıp kapatıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hesaplar ve senkronizasyonu kapatın diyorsunuzda android os kullanıyor ama?

aynen öyle hacı öbür kullanımlarıda ayrı ayrı söylüyor size zaten

aynı resimdeki gibi birde o 77 küsür MB'tlık dosyayı 1 gün içinde çekti

resimdeki gibi herşey ayrı ayrı yazılmış ama android os un neden bukadar çektiğini anlayamadım...

restless16

restless16

Üye
bir günde o kadar çekemez hocam başka bir şey vardır onda:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Android OS ve Google hizmetleri kullanır.

PriZm

PriZm

Üye
bence kesinlikle birşey var.hadi hesaplar ve senkronizasyon ile ilgisi olsun diyelim,Twitter,facebook,e mail,g-mail,hava durumu vs bir günde 77 mb çekebilirmi?

benim telefon evde iken 7/24 wifi ye bağlı.senkronizasyon sürekli açık.ama android os(is) Jb'i kurduğımdan bu yana kadar 30 mb çekmiş en fazla.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bir günde o kadar çekemez hocam başka bir şey vardır onda:hmmm

bende öyle diyorumya 25-26 temmuz arasında kullanılmış

benim paket her ayın 25 inde yenileniyor geçen ayda böyle bir kullanım olmuştu 56 TL fatura geldi :ağlarım:

blacktalon

blacktalon

Üye
eğer markette uygulamalardan otomatik güncelleme açık olanlar varsa onlar çekiyor olabilir bi araştır marketi olmadı başka hesapla gir markete

- - - Eklendi - - -

birde aklıma romdan kaynaklı sistem güncellemesi geldi öyle birşey var mı

enes-1907

enes-1907

Üye
bence kesinlikle birşey var.hadi hesaplar ve senkronizasyon ile ilgisi olsun diyelim,Twitter,facebook,e mail,g-mail,hava durumu vs bir günde 77 mb çekebilirmi?

benim telefon evde iken 7/24 wifi ye bağlı.senkronizasyon sürekli açık.ama android os(is) Jb'i kurduğımdan bu yana kadar 30 mb çekmiş en fazla.
kardeş şu jb nin ekran görüntülerini paylaşırmısın eğer güzelse bende yüklerim..

PriZm

PriZm

Üye

kardeş şu jb nin ekran görüntülerini paylaşırmısın eğer güzelse bende yüklerim..
görsel açıdan sadece bildirim çubuğu farkı var geri kalan bütün görsel arayüz ics ile aynı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt