nokia 603 mesaj yardım lütfen kafayı yiyecem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmaninan

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 mesaj yardım lütfen kafayı yiyecem
arkdaşlar dün ladım nokia 603 tefefonu.ama kafayı yiyecem. ben mesaj gönderebiliyorum ama bana mesaj gelmiyor. yani arkdaşlar msj gönderiyor bana iletilmiyor. lütfen yardım

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeş teli formatla sen de... Önce soft format at düzelmezse hard format at...

majorty

Üye
hiç mi mesaj alamıyorsun yoksa sadece o arkadaşından mı?
Sorun karşı tarafra da olabilir

kartal076

kartal076

Üye
Bende de farklı bir sorun var Nokia 603 kullanıyorum. mesaj atıyorum bazen normal yolluyor. bazen ertelemeye alıyor hep el ile gönder yapmak zorunda kalıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende de farklı bir sorun var Nokia 603 kullanıyorum. mesaj atıyorum bazen normal yolluyor. bazen ertelemeye alıyor hep el ile gönder yapmak zorunda kalıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Microsoft Apps güncellemesini kurdun herhalde?

Mesaj ertelenip tekrar gönderme problemi olanların sorunu microsoft apps kurmuş olmalarıdır ve çözümüde telefona format atıp flash atmaktır.

Onun dışında mesaj atıyorum ama mesaj alamıyorum konusu çok ilginç geldi bana. Mesaj ayarları telefonda var ki mesaj atabiliyosunuz. Arkadaşların dediği gibi tek bir kişidenmi herkestenmi? Yinede mesaj ayarlarına bir bakın olmadı operatörünüzü arayıp sorun.

osmaninan

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar ben mesaj atıyorum ve iletiliyor. ama bana atılan msejlar iletilmiyor bana gelmiyor

majorty

Üye
bende diyorum ki bu sorun sadece 1 kişi için mi geçerli.başka arkadaşların sana mesaj atamıyor mu

elifnur948

elifnur948

Üye
aynı problem bende de var.mesajları alabiliyrm. Ama gönderdiğim mesajların çoğunda iletim problemi yaşıyorum. Tekrar göndermek zorunda kalıyorum. Format attığım halde sorun düzelmedi. Microsoft apps güncellemesi bende de mevcut ama olmadan öncede aynı problem vardı. Flash ve format atmadan bu sorun çözülmez mi ? Ki flash atmayı bilmiyrm atmak da istemiyrm.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yav arkadaşlar bu mesaj sorununun tek çaresi telefona flash atmaktır. Malesef çözüm budur yani ben flash attım atalı 1 kere bile bu sorunu yaşamadım.

elifnur948

elifnur948

Üye
tek çözüm flash atmaksa mecbur mesajları tekrar tekrar göndericem. Teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash'tan bu kadar niye korkuyosunuz anlamıyorum

mining-

Üye
bende anlamadım.aynı mesaj sorunu bendede vardı.saatlerce takılıyodu defalarca tekrar gönder demek zorunda kalıyodum ama yine göndermiyodu.flash attım bi daha yaşamadım o sinir bozucu mesaj sorununu

majorty

Üye
bazı arkadaşlar flash atamayıp telefonun çökerttikleri için diğer arkadaşlar da muhtemelen korkuyordur :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Valla ne gariptir ki az önce mesaj sorunu yaşadım telefona flash atalı 1 hafta 10 gün olmuştur herhalde 2 kere flash attım hiç mesaj sorunu yaşamamıştım. Microsoft apps kurmamama rağmen şimdi neden böyle yaptı anlamadım. Öyle her bulduğumuzu yüklememek lazım bi format daha çekip flash atacam öyle herşeyide kurmayacam artık.

öznur1

Üye
bu flash atmak nedir açıklayabilir misin bende de mesaj atarken erteleme yapıyo nasıl atıcm nerden atılıyo bi tarif eder misin rica etsem

clawiss

clawiss

Üye

kardeşim office güncellemesinden oluyo o hard format at düzelecektir üstüne de flash atarsan on numara olur makina :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
bu flash atmak nedir açıklayabilir misin bende de mesaj atarken erteleme yapıyo nasıl atıcm nerden atılıyo bi tarif eder misin rica etsem

Flash atmak yazılımı baştan yüklemektir. Mesela son sürüm şu an 112.010.1404 (Nokia Belle Feature Pack 1) 'tür. Bunu yaptığınızda telefonunuz ilk günki gibi herşeyi yüklü olarak açılır. Flash atmadan önce veri yükle sil diyerek E sürücüsünü hard format atarakta C sürücüsünü formatlamış olursunuz üstünede flash çeker yazılımı yüklersiniz tertemiz sorunsuz bir telefonunuz olur ama herkes flash atamaz (aslında basit bir işlem) oda ayrı konu siz en iyisi en yakın bir Nokia'ya başvurup sorununuzu dile getirin iyi günler.

Flash atmak için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
[url]http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/yeni-nesil-nokia-603-700-ve-701-belle-telefonlara-flash-atmak-660222.html[/URL]

Veri yükle sil için Menü/Ayarlar/Telefon/Telefon Yönetimi/Orjinal Telefon Ayarları/Veri sil ve geri yükle (kısa yolu için arama ekranına *#7370# tuşlayın). Fakat bunu yaptığınızda telefon açılmayabilir (bende açılmamıştı) o zaman telefon kapalıyken 'ses kısma + kamera + menü + açma/kapatma tuşlarına basılı tutarak telefonunuzu hard formatla açmanız gerekir. Bunları yaptığınızda telefon formatlanmış şekilde açılır ama herşey silinmiş olur ve Flash atmanızı tavsiye ederim onun için verdiğim linke bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt