anılbaran
Üye
abin falan yok mu senin?
bu arada hangi mahallesindesin sen
Abim var burda degil tekirdag degil çalışıyor. Balıkesir merkezdeyim ben bahçelievler

abin falan yok mu senin?
bu arada hangi mahallesindesin sen

konuşan biri değilsen ne mi olacak birileri konuşacak sen sadece kafa sallayacaksın olay bu.

bak biliyorum orayı bahçelievler lisesinde zamanında sınava girmiştim.Gerçi aygören pelevne mahallelerini de biliyorum bide xtanbul cafe vardı tam üniversiteli mekanı oradan kız düşürmüştük zamanında onu unutamamAbim var burda degil tekirdag degil çalışıyor. Balıkesir merkezdeyim ben bahçelievler![]()
bide viva bella mı ne var orası da iyiydi
nasıl çözüm bulucaz bende bilmiyom![]()

bahçelievler lisesinin giriş kapısında ki soldaki binadan şuan cevap yazıyorum
bak biliyorum orayı bahçelievler lisesinde zamanında sınava girmiştim.Gerçi aygören pelevne mahallelerini de biliyorum bide xtanbul cafe vardı tam üniversiteli mekanı oradan kız düşürmüştük zamanında onu unutamambide viva bella mı ne var orası da iyiydi
![]()

Diyelim. SEvgilimle ben varım. Ben konuşkan değilim. ama o çok konuşkan. Ama tabikide konuları benim açmam gerekli oldugu için anca birbirimize baktıgımız oldu![]()
bak biliyorum orayı bahçelievler lisesinde zamanında sınava girmiştim.Gerçi aygören pelevne mahallelerini de biliyorum bide xtanbul cafe vardı tam üniversiteli mekanı oradan kız düşürmüştük zamanında onu unutamambide viva bella mı ne var orası da iyiydi
![]()
ah erkeklerrrrr 
tek başıma iken rahatım zaten
Çok çözümü var.
Evde kimse olmasın. Yada olsun sana kalmış birşey rahat edemessin diye.
Aynanın karşısına geç otur. Ve zaman tut. Kronometre mesela. Başlat.
Sonra kendi kendine sorular sor çekinme... Bakalım kaç dk dayanacaksın....![]()

bahçelievler lisesinin giriş kapısında ki soldaki binadan şuan cevap yazıyorum![]()
çok oldu abim ya ama hatırladığım okula cepheden baktığında sol taraftan girmiştim sanki
Adam kız düşürüyor. Birde bize diyor ki o düşünce ile amaca varamazsınah erkeklerrrrr
![]()
gidip konuşcaksın yani zaten o bölgeler üniversiteli elini kime atsan kızdı 
kaç sene önce girdin sınava sen![]()

olum kızı düşürmek maxiye mümkünse kız olsun demekle olmuyor ama şimdi sen sokağa çıkıp bana kız lazım desen birine kız düşüreceğini mi sanıyosungidip konuşcaksın yani zaten o bölgeler üniversiteli elini kime atsan kızdı
![]()

ben liselere giriş sınavından bahsediyorum benim zamanımda lgsydi çok oldu sayamayacağım kadar çok ama şimdi gitsem bulurum balıkesire çok geldim ben arkadaşlarım da var![]()
ben sandım ki YGS felan 
Valla ne yalan söyliyim. İlk lafa girmede sıkıntı yaşarım. Mesela kızın yanına gidip ojen çok güzel diyim. Tokat yiyim
- - - Eklendi - - -
ohoooooben sandım ki YGS felan
![]()

giriş kapısının orda sarı bina var onun karşında ki apartman iştetam köşede

giriş kapısının orda sarı bina var onun karşında ki apartman iştetam köşede

haaa neyse işte oralarda![]()