galaxy ace hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace hakkında
arkadaşlar ilk kez android kullancam ve en fazla 600 tl vereblrm.bu fiyata en iyi galaxy ace var.sizce bu telefon nasıl verdiğim paraya değer mi?genellikle oyun müzik film falan programları yükliycem.bi de flash player hakkında bilgi verir misiniz?? Veya önerebilceğiniz baska model var mı?

Kerim.

Kerim.

Üye
700e galaxy w veya yakında gelecek olan aceII'ye bak derim.:hmmm

ibo1996

ibo1996

Üye
kardeş garantini riske atabilirsen s5830 bulabilirsen al bulamassan s5830i işini görür 5830i kullanıyorum hot pursuitten shifte gangstardan novaya yüklü telefonda flash player 10.3 kurulu ama kamera çok önemli değil diyorsan galaxy gio alabilirsin veya ikinci el xperia serisinden tavsiye ederim.

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
kardeş garantini riske atabilirsen s5830 bulabilirsen al bulamassan s5830i işini görür 5830i kullanıyorum hot pursuitten shifte gangstardan novaya yüklü telefonda flash player 10.3 kurulu ama kamera çok önemli değil diyorsan galaxy gio alabilirsin veya ikinci el xperia serisinden tavsiye ederim.
5830i ye flash sorun olyomus ama 5830 da flash sorunu olmuyomus öle duymustm önceliğim 5830.suan sende flash yüklü ve calısyo dimi.peki bu oyunlarn hepsi yüklùyken tel kasyo mu ya da oynarken

avcitalip

avcitalip

Üye
wonder al goldda 721 TL ace ile aradaki farkı uçurum emin olabilirsin

ibo1996

ibo1996

Üye
hayır şu anlık bir kasma yok oyunlarda performans güzel chainfire 3d ile açamadıgı oyunlarıda açarsın ama s5830 daha iyidir onu al kasma yok ama s5830da olacağını hiç sanmam flash playerde takılmalar oluyo tabiki işlemci yetmiyor sonucta :D

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
kendini biraz kas wonder al. Al sana w ile acenin karşılaştırması farkı sende gör :

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
hayır şu anlık bir kasma yok oyunlarda performans güzel chainfire 3d ile açamadıgı oyunlarıda açarsın ama s5830 daha iyidir onu al kasma yok ama s5830da olacağını hiç sanmam flash playerde takılmalar oluyo tabiki işlemci yetmiyor sonucta :D

bisey daha sorucam flash playerı nasl yükledn root falan mı yaptn

- - - Eklendi - - -

kendini biraz kas wonder al. Al sana w ile acenin karşılaştırması farkı sende gör :

arasındaki fark 100 tl fln bu da olablr güzel tel bunuda düsünelm bakalm saolasın

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
arkadaşlar ilk kez android kullancam ve en fazla 600 tl vereblrm.bu fiyata en iyi galaxy ace var.sizce bu telefon nasıl verdiğim paraya değer mi?genellikle oyun müzik film falan programları yükliycem.bi de flash player hakkında bilgi verir misiniz?? Veya önerebilceğiniz baska model var mı?

arkadaşım galaxy wonder al kesinlikle pişman olmazsın :oke:

ibo1996

ibo1996

Üye
galaxy wonder al ama galaxy aceyede rootlu yükleniyor flash player

Pianist07

Pianist07

Üye
Ace kullanıyorum ama kim ne derse desin telefonumdan gayet memnunum. E tabii herkesin bir kullanım tarzı vardır. Mesela sen 3D oyun meraklısıysan kesinlikle Ace alma. Ben telefonda neredeyse hiç 3D oyun oynamam. Gördüğüm tek eksisi bu. Ha, Flash player mevzusu... İstersen rootla yükleyebilirsin. Ama adobe flash player'in geleceği iyi değil. Artık siteler Html5 kullanmaya başladılar. Ama tabii ki Adobe Flash Player'in de yeri ayrı, ve önemli. Diğer yönlerden hiçbir sıkıntısını görmedim gerçekten. Ve fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon.

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence biraz butceni zorla galaxy w al

ibo1996

ibo1996

Üye
bencede galaxy w al 1400 mhz işlemci var galaxy acele arasında dağlar kadar fark var :)

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
yalnz wonder cok arıza ckaryo galiba en çok şikayet wonder da

blacktalon

blacktalon

Üye
kullanım amacına baglı bisey , acede oyun bulamazsın fazla 2d olanları ve dandik 3d olanları acar kamerası hd degildir hatta dandik bile denebilir ama idare eder muzik kalitesi idare eder ve nette gezintisi iyidir , wonder kullanmadım ama 1,4 ghz hızına gore o fiyatın ucuz oldugunu anlayabilirsin yani hızını tam karsılamaz pahalı telefonlara gore ama sonuc olarak 2 telefonda orta hallidir cok bi performans bekleme

kuralsiz9

Üye
wonder al 670 tl vatan %25 indirimle kaçırma bence

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederm arkadaslar büyük ihtimalle galaxy w alıcam saolun blgilernz içn

- - - Eklendi - - -

wonder al 670 tl vatan %25 indirimle kaçırma bence

indirm güzel ama 12 taksit yapmıyolar.hepsiburada da 699 tl ve pesn fiyatına 12 takst yapıyolar burdan alıcam

moniacful

Üye
arada 100 tl fark var 3d oyun oynamıycaksan ace senin işine fazlasıyla görür

atakan25

atakan25

Üye
galaxy w harika bir seçim olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt