htc one x e kavustum ama bı problem var ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
htc one x e kavustum ama bı problem var ??
bugun htc one x almaya gıttıgımde cıhazın kaydının bana aıt oldugu soylendı bende sıfır almaktan vazgectım 15 gunluk kutusunda baska htc one x aldım 2 cı el daha mantıklı geldı fıyatta ama cıhazın ıcıne rom atılmıs orjınal rom degıl bu bunu nasıl orjınale dondurucez sımdı ayar oldum orjınal degıl dıye :kop:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Orijinal Rom atarak eskiye döndürebilirsin ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Htc bölünmünde ana konu var. Ve klübümüzde var. Önce onlara katıl. Bu bölümlerde betoner hocamız var o anlar bu konulardan. Bu arada custom rom atılmışsa telefon garanti dışı kalır. Belki onuda düzeltmene yardımcı olur betoner.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
valla ayarlarda yazılım bılgısı

android surumu 4.0.4

yazılım numarası : android revolutıon HD 7.2.1 by mkike 1986

htc uzantı surumu : HTCExtension_403_1_GA_20

cıhaz zaten yurt dısı kayıtlı türkiye degıl garantı problem degılde oldumu bu sımdı ya
:agla2:

cyber

cyber

Üye
ne kadara aldın sorması ayıp :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fiyat uygunsa sorun değil ya. Şimdi senin derdin ne telefonun ingilizce olmasımı? Çünkü rom güzel bi şey. Garanti sorunu olmasa bende atacağım. Belkide o rom sayesinde usb host moduda gelmiştir. Bunun yerine o romu Türkçe yapmaya çalış.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
pazarlıkla 980 e ındırdım ıllalah cektı verdı sonunda =)))

- - - Eklendi - - -

Fiyat uygunsa sorun değil ya. Şimdi senin derdin ne telefonun ingilizce olmasımı? Çünkü rom güzel bi şey. Garanti sorunu olmasa bende atacağım. Belkide o rom sayesinde usb host moduda gelmiştir. Bunun yerine o romu Türkçe yapmaya çalış.
yok cıhaz turkce ben orjınal sevıyorum guncelleme alamıycak vs vs bısey ındırıceksın guncelleme yıne yok ben herseyın orjınal olmasındna yanayım yoksa bu rom cok ıyı felan dedı nebıleyım :ah

Jomolocco

Jomolocco

Üye
vauv 980 iyimis

MasteLaa

MasteLaa

Üye
980 mi :hmmm Yok artık abim sen nasıl pazarlık yapıyorsun öyle :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Zaten yurtdışı burada ben alırken 1200'dü şimdi 1100 olmuş olsa 980 normal yani. hayırlı olsun.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
adamı delırttım sabah sabah ole bu ısler hep bızmı kazıklancaz al gıt ya dedı bıde:kop2:

- - - Eklendi - - -

Zaten yurtdışı burada ben alırken 1200'dü şimdi 1100 olmuş olsa 980 normal yani. hayırlı olsun.
saol kardesım

- - - Eklendi - - -

bugun htc one x almaya gıttıgımde cıhazın kaydının bana aıt oldugu soylendı bende sıfır almaktan vazgectım 15 gunluk kutusunda baska htc one x aldım 2 cı el daha mantıklı geldı fıyatta ama cıhazın ıcıne rom atılmıs orjınal rom degıl bu bunu nasıl orjınale dondurucez sımdı ayar oldum orjınal degıl dıye :kop:
hanı yadımlar :cry: =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...