Sony Ericsson Xperia Pro(MK16İ) Custom Rom'lar

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
gönder denerim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nihayet iş yerine gittim :) Tam indirecekken uploaded.to rezilliğiyle karşılaştım :( Yanlışlıkla IDMAN indirme menüsü geldi, iptal ettirdiğim halde 1 saat bekleme süresi geldi :züü:

İndirebilsem mediafire'a yüklerim.

Bu arada indirmeye çalıştığım:

Bunda sorun yoktu değil mi? Video izleme sorunu?

- - - Eklendi - - -

Premium link generator rapid8.com'dan yararlanarak indirmeyi başlatabildim şükür :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hiç bir sorun yok en son çıkan cyanogenmod9 sürümüdür :) Alternatif linkte ekliycem :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayır hiç bir sorun yok en son çıkan cyanogenmod9 sürümüdür :) Alternatif linkte ekliycem :oke:

İndirdim nihayet :) Ben bu akşam biraz upload yapacağım, uploadlar arasına CM9'u da bırakacağım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sonunda CM9'u denedim. Performans olarak hiçbir farkı yok, hatalarda giderilmemiş orjinal ICS'ye göre.

PriZm

PriZm

Üye
Surgeon istersen 4.0.4 cm9 linkini bununla değiştir.en son çıkan cm9 sürümü.hatasız.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Surgeon istersen 4.0.4 cm9 linkini bununla değiştir.en son çıkan cm9 sürümü.hatasız.

Zaten RC2 Senin vediğin linktekini denedim menüye girerken hata veriyordu Bende xda'dan bulduğum bir RC2'yi denedim çalıştı ilginç biraz ilginç ama :hmmm Galiba yazılımla oynadılar

PriZm

PriZm

Üye
Zaten RC2 Senin vediğin linktekini denedim menüye girerken hata veriyordu Bende xda'dan bulduğum bir RC2'yi denedim çalıştı ilginç biraz ilginç ama :hmmm Galiba yazılımla oynadılar
bence onları deneme.bu link haricinde bazı romlar cm üzerinde oynanmış oluyor.ve hatalı olabiliyor.rambo bence bu yüzden isyan ediyor:D yanlış cm9 kurdu sanırım :D

- - - Eklendi - - -

yani

Cm7 :http://get.cm/get/jenkins/2842/cm-7.2.0-iyokan.zip
Cm9:http://get.cm/get/jenkins/4634/cm-9.0.0-RC2-iyokan.zip

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Alper, FXP132 çıkmış CM9 olarak, denedin mi nasıl diye? Ben mobilim de deneyemedim.

@ali: Verdiğin linkleri de denemek gerek :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Alper, FXP132 çıkmış CM9 olarak, denedin mi nasıl diye? Ben mobilim de deneyemedim.

@ali: Verdiğin linkleri de denemek gerek :)
Şimdi indiriyorum deneyip upload ederim Ali abinin verdiği linklerde CM7 hatasız ama CM9'da menüye girerken hata veriyor. Aynı hata Xperia Neo CM9'unda var :)
Edit: Denedim sorun yok mediafire linki eklendi alternatif link eklenecek :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şimdi indiriyorum deneyip upload ederim Ali abinin verdiği linklerde CM7 hatasız ama CM9'da menüye girerken hata veriyor. Aynı hata Xperia Neo CM9'unda var :)
Edit: Denedim sorun yok mediafire linki eklendi alternatif link eklenecek :)

Konuya önceden eklemiş olduğun CM7 nasıl? Bende bir sürü hata verdi sonradan. Sabit programlar çubuğu kapanıyor ikide bir, ekran ışığı düzgün çalışmıyor, wifi düzgün çalışmıyor. Yani çok fazla hatası var. Bir program düzgün çalışsa diğeri bozuluyor.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi

Konuya önceden eklemiş olduğun CM7 nasıl? Bende bir sürü hata verdi sonradan. Sabit programlar çubuğu kapanıyor ikide bir, ekran ışığı düzgün çalışmıyor, wifi düzgün çalışmıyor. Yani çok fazla hatası var. Bir program düzgün çalışsa diğeri bozuluyor.

Şimdi baktım Ali abinin verdiği CM 7 ile konudaki CM7 aynı pcye geçince başka bir CM 7 ile değiştirrim ama yeni koyacağım CM 7nin launcheri aynı yani ADW launcher onu değiştirmeye çalışırım :) bu arada ekran parlaklığının çözümü burada: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...tin-cogu-xperia-larda-denenmistir-673038.html cyanogenmod 9da işe yaradı :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ali'nin verdiği CM9 RC2 nasıl? Konuya eklediğin öncekiyle aynı sorunu yapıyor mu kamerada video kaydı yapınca? Çok kasıyordu. Artık flaş atmak istemiyorum :s

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Ali'nin verdiği CM9 RC2 nasıl? Konuya eklediğin öncekiyle aynı sorunu yapıyor mu kamerada video kaydı yapınca? Çok kasıyordu. Artık flaş atmak istemiyorum :s
Menüye girerken hata veriyor arkadaşa xperia neo için olanını yükledik ondada aynı sorun vardı.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi

:s Jelly Bean bekliyorum artık.
Ama bu konudaki cm9'da bazı ufak kasmalar dışında hata görmedim 2 aydır kullanıyorum CM10(4.1) bilgisayarda var :) ama kamera çalışmıyor klavye sorunlarını düzelttim fakat kamera için çalışıyorum :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ama bu konudaki cm9'da bazı ufak kasmalar dışında hata görmedim 2 aydır kullanıyorum CM10(4.1) bilgisayarda var :) ama kamera çalışmıyor klavye sorunlarını düzelttim fakat kamera için çalışıyorum :(

Konudaki CM9'u denedim ancak kamerası acayip kasıyor :s Şunu yüklemiştim: FXP130-cm-9-20120720-UNOFFICIAL-iyokan.zip
Bir de şu var yüklesem mi diyorum ama sen denedin mi: FXP132-cm-9-20120803-UNOFFICIAL-zeus.zip (Zeus indirmiştim keşke iyokan indirseydim hatalıdır bu şimdi :()

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi

Konudaki CM9'u denedim ancak kamerası acayip kasıyor :s Şunu yüklemiştim: FXP130-cm-9-20120720-UNOFFICIAL-iyokan.zip
Bir de şu var yüklesem mi diyorum ama sen denedin mi: FXP132-cm-9-20120803-UNOFFICIAL-zeus.zip (Zeus indirmiştim keşke iyokan indirseydim hatalıdır bu şimdi :()
Zeusu deneme o xperia play için

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt