NetQin Security İşe Yarıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NetQin Security İşe Yarıyor !
Arkadaşlar bugün NetQin ile virüs taraması yaptırırken şaşırdım. Çünkü threats found: 1 yazıyordu. Sonra virüsün BT.Hack.A olduğunu öğrendim. Bu virüs koca bir jar dosyası olarak iniyor ve kendini izin almadan yüklüyor(Açıklamalarda öyle yazıyor). Nerden bulaştığını anlamadım. Telefonun sürekli takılmaları ve tuhaf restartları ile tarama yapmak aklıma geldi. BU VİRÜSE DİKKAT EDİN !

_ardaa

_ardaa

Üye
Bir şey olmaz merak etme, hem sanki farkında olmadan sen indirmişsin gibi.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bilgi için teşekkürler ....

23palulu23

23palulu23

Üye
link verebilir misin programın zahmet olmazsa ?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
_ardaa

_ardaa

Üye
Evet ama bu tür dosyalar sen kabul etmediğin sürece inmez oraya, tarayıcı avticex objelerini bile indirmez sadece belgeleri otomatik cache oluşturmak için indirir onlarda download klasörüne inmez, başka bir program indireyim derken yanlışlıkla indirmiş olabilirsin, magic blue sanırım ismi bluettoth hacklemek için kullanılıyor s60v3 içi bir uygulama değil mi bu.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet ama bu tür dosyalar sen kabul etmediğin sürece inmez oraya, tarayıcı avticex objelerini bile indirmez sadece belgeleri otomatik cache oluşturmak için indirir onlarda download klasörüne inmez, başka bir program indireyim derken yanlışlıkla indirmiş olabilirsin, magic blue sanırım ismi bluettoth hacklemek için kullanılıyor s60v3 içi bir uygulama değil mi bu.

magic blue yazısına dikkat etmemişim. S60 bölümünden tekrar indircem bakalım yine uyarı vercek mi

- - - Eklendi - - -

indirdim anında uyarı verdi. Konu linki:http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-bluetooth-kizilotesi-araclari/magic-blue-hack-520207.html

bu konunun kapanması gerekiyor. Virüslü dosya paylaşımı var

- - - Eklendi - - -

TheMadness

TheMadness

Üye

magic blue yazısına dikkat etmemişim. S60 bölümünden tekrar indircem bakalım yine uyarı vercek mi

- - - Eklendi - - -

indirdim anında uyarı verdi. Konu linki:http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-bluetooth-kizilotesi-araclari/magic-blue-hack-520207.html

bu konunun kapanması gerekiyor. Virüslü dosya paylaşımı var

- - - Eklendi - - -

Virüslü değil, telefonu kontrol etme yetkisine sahip o yüzden virüs gibi görüyor. Dert etme

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Virüslü değil, telefonu kontrol etme yetkisine sahip o yüzden virüs gibi görüyor. Dert etme

dert etmiyorum zaten bak ne yaptım

sonunda bitane virüs buldum symbiana :ehe

msy2017

msy2017

Üye
uzun zamandır tam sürümü kullanıyorum şimdiye kadarsadece zararlı olarak offscreen counter diye bir uygulama vardı onu buldu.

23palulu23

23palulu23

Üye
bu programlar kasıyor da aslında telefonu bence gerek yok.

msy2017

msy2017

Üye
system optimizasyon diye bir bölüm var ordan gereksiz uygulamaları kapatıyordum telefon hiç kasmıyordu netqini kaldırdım giriş ekranları arasında geçiş yaparken ve bildirim çubuğunu indirirken ara ara takılmalar olmaya başladı bir de bataryaya çok etkisi var mıdır?

adanalı1

adanalı1

Üye
Bt hack .benım bıldıgım kadarıyla ile herhangıbı bir 'lu cıhazın içeriğine erişen bir pro .. yanlışmıyım . s60 v3 olsun v5 olsun senelerdır kullanılan bı program .
Merak edilecek şüphe duyulacak bir şey değıl yanı kardesım . Benım symbıan da en çok rastladıgım virüs
.
Autorun exe
. . birde Recycler.exe . . bu ikisi başa bela .

burakkk97

Üye
autorun.inf de var dosyalari gizleyen bas belasi

fatih54102

fatih54102

Üye
Bu kesinlikle virüs değildir. Magicbluehack i bilirim sağlam kaynak yaptı o yazılımı. Zaten virüs olarak bulduğu da bt.hack yani bluetooth hack . Programın amacı da bluetooth cihazlarını hacklemek.

Açıklama da tamamen yanlış bu java bir uygulamadır kendi kendine inmez insede izinsiz kurulmaz ve internete bile bağlanmayan bu programı virüs olarak görmek yanlış olur. Bu aslında potansiyel olarak istenmeyen yazılım bölümüne girer yani netqin in hatası. Heralde symbian da virüs az sayıda olduğu için böyle şeyleri virüs olarak buluyor böylelikle satın alan sayısı artıyor ve daha çok para kazanıyor.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Heralde symbian da virüs az sayıda olduğu için böyle şeyleri virüs olarak buluyor böylelikle satın alan sayısı artıyor ve daha çok para kazanıyor.

büyük bir ihtimalle:ehe peki pro bt ile hackleyince noluyor

_ardaa

_ardaa

Üye

büyük bir ihtimalle:ehe peki pro bt ile hackleyince noluyor
Hack yazdığına bakma bu uygulamayla başka telefonu bluetooth ile hacklemek için karşı tarafın seni izin verilenler listesine alması
ve bağlantıyı otomatik yapması lazım.

otomatik izinli olduğun karşı da ki telefonun rehberini görebiliyorsun, silebiliyorsun, mesajlarını görebiliyorsun silebiliyorsun, gönderebiliyorsun hatta yanılmıyorsam arama bile yapabiliyordun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt